Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό σχετικά με το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για τον Ρομπέρτο, ο οποίος παρότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και μάλιστα με καλούς οικονομικούς όρους, δεν είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ και την επόμενη σεζόν, ειδικά αν έρθουν τελικά προτάσεις από τις ομάδες που ακούγονται.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί έντονη φημολογία (που προέρχεται από το εξωτερικό και αυτό έχει μεγάλη σημασία) πως ο Ρομπέρτο βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο της Ίντερ όσο και της Βαλένθια και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξει και κάποια επίσημη πρόταση προς τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες φυσικά, δε θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο κέρβερος κάτω από τα δοκάρια, ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχει ρήτρα, εάν ο Ισπανός …ψηθεί για το παραπάνω βήμα, τότε δεν θα μπορούν να του κόψουν το δρόμο.

Γι΄ αυτό λοιπόν υπάρχουν κάποιες σκέψεις σχετικά με τον διάδοχό του και έχοντας ως δεδομένο πως ο Λόρια θα έρθει ως δεύτερος για να αντικαταστήσει τον Μέγιερι, ο Ολυμπιακός κοιτάει στο …πάνω ράφι για τη θέση 1.

Πρώτο όνομα στη σχετική λίστα φέρεται να είναι αυτή τη στιγμή ο Γκιγιέρμο Οτσόα, θέμα που σας είχε αποκαλύψει πρώτος ο SportDog, ωστόσο τη συγκεκριμένη -ακριβή- περίπτωση φαίνεται να τσεκάρει και ο ΠΑΟΚ.

Ένα άλλο όνομα, πάντως, που ακούστηκε πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες είναι ελληνικό και πρόκειται για τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος έκανε σούπερ σεζόν στην Ουντινέζε και ετοιμάζεται για μεταγραφή. Ο ιταλός σύλλογος ήδη του έχει βάλει "πωλητήριο", ενώ με την περίπτωσή του έχουν ασχοληθεί μεταξύ άλλων η Ρόμα και η Ίντερ.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο ποντάρει στο γεγονός ότι του δίνει τη δυνατότητα να γυρίσει στην Ελλάδα, με ένα σούπερ συμβόλαιο, αλλά και θέση βασικού σε μία ομάδα πρωταθλήτρια και η οποία θα συμμετέχει και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ…

Η σχετική φημολογία λέει ότι ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας βρίσκεται στα υπόψιν των νταμπλούχων, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Αν δεν πωληθεί, άλλωστε, ο Ρομπέρτο δεν μπορεί να γίνει κάποια επίσημη κρούση για τον Καρνέζη, ή όποιον άλλον υποψήφιο στόχο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιον τσαμπουκαλή χαφ θέλει να φέρει ο Καρεμπέ στον Ολυμπιακό; Διαβάστε ΕΔΩ