Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού όπως προανήγγειλε άφησε εκτός του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος αναχώρησε για την Κροατία, ενώ εκτός παραμένουν οι Χουχούμης, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Σπυρόπουλος, Πράνιτς που έχουν προβλήματα τραυματισμών.

Οι τρεις πρώτοι έκαναν θεραπεία ενώ οι δυο τελευταίοι ατομικό πρόγραμμα. Μετά την προπόνηση της Τρίτης, ο Αναστασίου έκανε γνωστή την αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι νεαροί Αναγνωστόπουλος, Σταματάκης και Στάικος ενώ σε αυτή επέστρεψε και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Νάνο, Σταματάκης, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νίνης, Μπερίσα και Στάικος.