Υπό την έννοια πως ο πλήρης φάκελος για το ΥΠΑΠΕΝ θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνει και τις δημοσιευμένες αποφάσεις του ΣτΕ. Κάτι που πλέον μπορεί να γίνει την Δευτέρα.
Οι άνθρωποι της Ένωσης πρώτα θα πάρουν στα χέρια τους τις δυο αποφάσεις και στη συνέχεια θα καταθέσουν τον φάκελο στο Υπουργείο. Και παράλληλα περιμένουν να προχωρήσει και το θέμα της περιβαλλοντολογικής μελέτης, που επίσης είναι απαραίτητη προκειμένου στην ΑΕΚ να πάρουν την οικοδομική άδεια για να ξεκινήσουν τις εργασίες κατασκευής του γηπέδου.
Προφανώς και η πολιτική αβεβαιότητα, αποτελεί τροχοπέδη για οποιεσδήποτε κινήσεις του υπουργείου. Μάλιστα στην ΑΕΚ επιδιώκουν και ραντεβού με τον υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη, αλλά με δεδομένο πως οι εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο είναι «ραγδαίες», κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.
Πηγή: enwsi.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο