Facebook Pixel Απίστευτη ατάκα Αναστασιάδη για ΠΑΟΚ!
| 2015-06-07 23:15:00

Απίστευτη ατάκα Αναστασιάδη για ΠΑΟΚ!

Απίστευτη ατάκα Αναστασιάδη για ΠΑΟΚ!

Την ώρα που ο Δικέφαλος διασύρθηκε στα πλέι οφ, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε τι λέει για την ομάδα ο πρώην προπονητής της και φυσικά συνένοχος γι' αυτήν την κατάντια.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο τη σεζόν, καθώς έχασε και από τον Αστέρα και τερμάτισε στην τελευταία θέση των πλέι οφ, κάτι που σημαίνει πως πολύ σύντομα θα επιστρέψει στα γήπεδα, αφού 16 Ιουλίου θα έχει αγώνα για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αποτυχία αυτή χρεώνεται φυσικά και στον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος απολύθηκε για να έρθει στη θέση του ο Γιώργος Γεωργιάδης και να δώσει έξτρα ώθηση στην ομάδα ενόψει των πλέι οφ. Η κίνηση αυτή της διοίκησης δεν βγήκε και το "βατερλό" βαραίνει πλέον τόσο τον Ιβάν Σαββίδη όσο και τον Γ.Χ. που δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση. 

Ο Άγγελος πάντως, που εκτός από προπονητής είναι και φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ, παρακολούθησε όλα τα ματς του Δικεφάλου και βλέποντας την εικόνα της ομάδας από τα πρώτα παιχνίδια, είχε καταλάβει πως δεν υπήρχε ελπίδα για κάτι κάλο.

Ο έμπειρος κόουτς μάλιστα, μιλώντας στο περιβάλλον του, έχει εκφράσει πολλές φορές την πεποίθηση ότι με αυτόν στον "τιμόνι" τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Ο Αναστασιάδης θεωρεί ότι αν ήταν ακόμα προπονητής του ΠΑΟΚ, τότε σίγουρα θα τερμάτιζε στην πρώτη θέση των πλέι οφ! "Αν είχα μείνει, θα βγαίναμε πρώτοι", είναι η ατάκα που βγαίνει συνεχώς από το στόμα του Άγγελου και σίγουρα αυτή τη χρονική στιγμή (με τον ίδιο συνένοχο για την κατάντια του ΠΑΟΚ, αφού η ομάδα είναι στην ουσία δικό του δημιούργημα) δεν ηχεί πολύ καλά στα αυτιά των ΠΑΟΚτσήδων... 

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags