Facebook Pixel Αυτόν τον προπονητή θέλει να φέρει ο Ολυμπιακός!
| 2015-06-14 22:00:00

Αυτόν τον προπονητή θέλει να φέρει ο Ολυμπιακός!

Αυτόν τον προπονητή θέλει να φέρει ο Ολυμπιακός!

Ποιος Εσκριμπά και ποιος Γιολ; Διέρρευσε ο Νο1 στόχος για τον "ερυθρόλευκο" πάγκο! Το αποκάλυψαν στην Πορτογαλία, το επιβεβαιώνει και η ΠΑΕ! Τι σχέση έχει με τον ...Ζαρντίμ;

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν ξεκινήσει τις τελικές διαπραγματεύσεις για να φέρουν στην Ελλάδα τον διάδοχο του Βίτορ Περέιρα.

Οι περιπτώσεις των Φραν Εσκριμπά και Μάρτιν Γιολ δεν παίζουν, πια, δυνατά για τους Πειραιώτες, αφού εξετάζονται πλέον μόνο ως εναλλακτικές, ενώ κορυφώνονται τις τελευταίες ώρες οι συζητήσεις με τον "εκλεκτό" της διοίκησης.

Ο No1 στόχος, λοιπόν, προέρχεται από την Πορτογαλία και αφορά την περίπτωση ενός τεχνικού αρκετά νέου σε ηλικία. Την πληροφορία από την Πορτογαλία, μάλιστα, ότι πρόκειται για τον βασικό υποψήφιο, επιβεβαιώνουν και από την "ερυθρόλευκη" διοίκηση!

Πρόκειται για τον Μάρκο Σίλβα, τον 38χρονο προπονητή που βρισκόταν μέχρι πρότινος στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας! 

Ο Μάρκο Σίλβα είναι γεννημένος στις 12 Ιουλίου του 1977 και η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2011 από την Εστορίλ, την οποία κατόρθωσε να οδηγήσει τη σεζόν 2012-2013 στα προκριματικά του Europa League κερδίζοντας μέσα στη χρονιά τόσο τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, όσο και την Πόρτο.

Το 2014 τον επέλεξε στο τιμόνι της η Σπόρτινγκ, στη θέση του Λεάντρο Ζαρντίμ. Με τα "λιοντάρια" κατέκτησε φέτος το κύπελλο Πορτογαλίας, αφού στον τελικό επικράτησε με 3-1 στα πέναλτι της Μπράγκα.

ΜΥΘΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ακούστηκε στο ΣΕΦ από τους Ολυμπιακούς για τον Παναθηναϊκό! Δείτε το ΕΔΩ  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags