Facebook Pixel Τι έκανε ο Τσουκαλάς πριν το δολοφονικό χτύπημα!
| 2015-06-17 12:00:00

Τι έκανε ο Τσουκαλάς πριν το δολοφονικό χτύπημα!

Τι έκανε ο Τσουκαλάς πριν το δολοφονικό χτύπημα!

Έχει ενδιαφέρον να δούμε ένα μικρό μέρος από την τελευταία εκπομπή του δημοφιλούς οπαδού του Ολυμπιακού, λίγο πριν δεχθεί επίθεση από αγνώστους, όπως καταγγέλθηκε. 

Δολοφονική επίθεση δέχτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν χθες σε "ερυθρόλευκα" Μέσα, ο Τάκης Τσουκαλάς από αγνώστους, αργά το βράδυ της Δευτέρας (15/6), καθώς επέστρεφε σπίτι του, ύστερα από το τέλος της εκπομπής της Θύρα 7.

Όπως γράφτηκε, πέντε άτομα κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του γνωστού οπαδού του Ολυμπιακού και κάποιοι εξ αυτών κατάφεραν να τον χτυπήσουν, αλλά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς έγιναν γρήγορα αντιληπτοί από τους γείτονες που βγήκαν στον δρόμο και τους έτρεψαν σε φυγή.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι υπάρχουν βίντεο στην κατοχή των κατοίκων της περιοχής που έχουν καταγράψει το συμβάν και η ελληνική Αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη τους καθώς έχει τους αριθμούς των αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.

Ο Τάκης Τσουκαλάς είναι καλά στην υγεία του και σε όσους τον ρωτάνε για την περιπέτεια που πέρασε, απαντάει ότι ..."εμένα δε θα μου κλείσει κανένας το στόμα".

Έχει ένα ενδιαφέρον, λοιπόν, να δούμε ένα μικρό απόσπασμα από τι έγινε στην τελευταία εκπομπή του γνωστού οπαδού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε βάρος του Παναθηναϊκού και λίγο πριν δεχθεί την επίθεση.

ΠΟΙΟΣ έριξε "χυλόπιτα" στον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται να πάει στον Ολυμπιακό; Το παρασκήνιο   ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags