Facebook Pixel Ιγκόρ Τούντορ... παρουσιάσου (με τους συνεργάτες σου)!
| 2015-06-24 17:33:00

Ιγκόρ Τούντορ... παρουσιάσου (με τους συνεργάτες σου)!

Ιγκόρ Τούντορ... παρουσιάσου (με τους συνεργάτες σου)!

Στην Θεσσαλονίκη επιστρέφει σήμερα ο Ιγκόρ Τούντορ προκειμένου να "τρέξει" όλα τα ανοιχτά θέματα του ΠΑΟΚ πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας. Ένα από αυτά είναι και το θέμα των ανθρώπων που θα τον στελεχώσουν κατά την θητεία του στον ΠΑΟΚ. 

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο 37χρονος τεχνικός θα έχει στο πλευρό του τέσσερα άτομα δικής του επιλογής, τους οποίους αναμένεται να παρουσιάσει -αν δεν έχει ήδη πραγματοποιηθεί- και στους ιθύνοντες του Δικεφάλου.

Ο Τούντορ αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσει προσωπικά και να συμφωνήσει μαζί τους, όπως ακριβώς έγινε και με τον Ιβάν Λέκο, ο οποίος θα εκτελεί χρέη στενού συνεργάτη.

Από κει και πέρα, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο Jurica Vučko, θα είναι και εκείνος στο τιμ του Τούντορ καθώς οι δυο άνδρες συνεργάζονται άψογα τα τελευταία χρόνια.

Boro Peyrek (γυμναστής φυσικής κατάστασης) και Sandro Tomić (προπονητής τερματοφυλάκων) φέρεται πως έχουν απαντήσει -με την σειρά τους- θετικά στην πρόταση του 37χρονου προπονητή, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Κροατία.

Πηγή: paok24.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags