Facebook Pixel Η αποκάλυψη για Πουλίδο και μεταγραφές!
| 2015-06-27 20:26:00

Η αποκάλυψη για Πουλίδο και μεταγραφές!

Η αποκάλυψη για Πουλίδο και μεταγραφές!

Στην συζήτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Μιχάλη Κουντούρη με τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο συνέδριο της Θύρας 7, βγήκαν και κάποιες μεταγραφικές κινήσεις...

Πρόθυμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις των φιλάθλων ήταν στο σημερινό συνέδριο των οργανωμένων του Ολυμπιακού τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.

Η συζήτηση φυσικά «ακούμπησε» και τα μεταγραφικά θέματα, με τον κύριο Μαρινάκη να ξεκαθαρίζει ότι η θα γίνουν κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, χωρίς όμως να υπάρξει αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα.

Το μόνο όνομα ποδοσφαιριστή που ακούστηκε στην αίθουσα, ήταν αυτό του Άλαν Πουλίδο, για τον οποίο ξεκαθαρίστηκε πως λογίζεται ως παίκτης του Ολυμπιακού, ενώ όσον αφορά τις μεταγραφές, υπήρξε δέσμευση για τέσσερα... μπαμ!

«Θα γίνουν τέσσερις σίγουρες καλές μεταγραφές κι από ‘κει και έπειτα θα προστεθούν άλλες 2 εφόσον όντως φύγουν οι Κασάμι και Ντουρμάζ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει άμεσα έναν στόπερ, έναν αμυντικό χαφ, έναν εξτρέμ και έναν επιθετικό. Για τον Μάρκο Σίλβα πάντως υπήρξε η διαβεβαίωση ότι θα είναι ο επόμενος τεχνικός των Πειραιωτών....

"Πόρτα" σε Ολυμπιακό, τον παίρνει ο ΠΑΟΚ; Κλικ ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags