Facebook Pixel Αυτό είναι το πρώτο "μπαμ" του Μάρκο Σίλβα!
| 2015-07-03 14:15:00

Αυτό είναι το πρώτο "μπαμ" του Μάρκο Σίλβα!

Αυτό είναι το πρώτο "μπαμ" του Μάρκο Σίλβα!

Ποια είναι η πρώτη μεταγραφική εισήγηση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού στη διοίκηση; Διάβασε τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες από το "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ.

Μπορεί ακόμα ο Μάρκο Σίλβα να μην τα έχει βρει με τη Σπόρτινγκ, ωστόσο αναμένεται, όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες, στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο για να πιάσει δουλειά στον Ολυμπιακό.

Πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό για τους "ερυθρόλευκους" και έχει σχηματίσει ήδη άποψη για το ρόστερ της ομάδας και τις μεταγραφές που χρειάζονται.

Μάλιστα, τα τελευταία "ερυθρόλευκα" ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Μάρκο Σίλβα έχει εισηγηθεί στους ανθρώπους του συλλόγου την πρώτη του μεταγραφή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής!

Πρόκειται για αμυντικό χαφ που αναμένεται να αντικαταστήσει τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος οδεύει προς τη Φενέρμπαχτσέ του Βίτορ Περέιρα.

Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει το όνομα του παίκτη που θέλει να φέρει ο Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι θα προέρχεται από την πατρίδα του, ενώ λέγεται ότι αφορά περίπτωση εξαιρετικού ποδοσφαιριστή. Eν αναμονή... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το άκουσαν οι Ολυμπιακοί αυτό που είπε ο Σλούκας;
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags