Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός είναι πιθανό να γυρίσει στον ΠΑΟΚ. Αυτό - τουλάχιστον-αναφέρει στην προσωπική ιστοσελίδα του ο γνωστός Ιταλός αθλητικογράφος του Skysport, αν και το συμβόλαιο του Χριστοδουλόπουλου με την Ελλάς Βερόνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017.

Στην Ιταλία αποτελεί... κοινό μυστικό πως Χριστοδουλόπουλος και Ελλάς Βερόνα θέλουν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, με τον Έλληνα διεθνή να "ψάχνει" ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, χωρίς να εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, ακόμη και στον ΠΑΟΚ παρά το γεγονός πως δεν έφυγε σαν... φίλος.

Το γεγονός της δημοσιοποίησης της σκέψης του "διαζυγίου" εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές προκειμένου να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο χωρισμό, αν και εφόσον έρθει κάποια πρόταση ικανοποιητική...

Με την σειρά τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κρατούν κλειστά χαρτιά και αποφεύγουν να σχολιάσουν οτιδήποτε αφορά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τα σενάρια εκ της... Ιταλίας.

Το σίγουρο είναι πως ο παίκτης θα επιστρέψει από την άδεια του αύριο στην Ιταλία και δεν αποκλείεται να μας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες... 

Πηγή: paok24.com