Facebook Pixel Μπήκαν ήδη στη «μαύρη λίστα» του Σίλβα!
| 2015-07-18 22:50:00

Μπήκαν ήδη στη «μαύρη λίστα» του Σίλβα!

Μπήκαν ήδη στη «μαύρη λίστα» του Σίλβα!

Ποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές φαίνεται πως δεν υπολογίζονται καθόλου από τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού. Ονόματα έκπληξη που ετοιμάζονται για δανεικοί;

Μετά και δεύτερο φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρίζεσπορ, υπάρχουν πλέον κάποια δεδομένα για το νέο ρόστερ της ομάδας, το οποίο μάλλον δεν θα μοιάζει και πολύ με αυτό που βλέπουμε αυτή την περίοδο στο Ζέεφελντ.

Ο Μάρκο Σίλβα μέρα με τη μέρα γνωρίζει ολοένα και καλύτερα τους ποδοσφαιριστές, ειδικά τους νεαρούς Έλληνες και βγάζει σημαντικά συμπεράσματα, ενώ και από το ματς με τους Τούρκους, φάνηκε ξεκάθαρα πως έχει μεγάλη εκτίμησε τόσο στα προσόντα του Φορτούνη όσο και στον Μπουχαλάκη. Αμφότεροι είναι ιδιαίτερα «ανεβασμένοι» και όλα δείχνουν πως υπολογίζονται κανονικά για την συνέχεια, με τον πρώτο μάλιστα να... κλειδώνει σιγά – σιγά και την θέση στην ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες που μάλλον δεν... χωράνε στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού και μάλιστα δεν διστάζει να τους το δείχνει σχεδόν κάθε μέρα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν για παράδειγμα οι Καραμάνος και Τζανδάρης, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν λεπτό ούτε στο φιλικό με τη Ρίζεσπορ, ενώ και στις προπονήσεις έχουν βοηθητικό ρόλο. Για να καταλάβετε, ο Μάρκο Σίλβα τους χρησιμοποιεί σπανιότατα ακόμα και στα προπονητικά διπλά, ενώ όταν τους βάζει να παίξει, τους... μετατρέπει σε ακραία μπακ ή σέντερ μπακ απλά για να ξεκουράζονται οι βασικοί!

Τζάμπα ο... χαμός δηλαδή που είχε γίνει για τη μετακίνηση του Τζανδάρη από τον ΠΑΟΚ στο Λιμάνι. Ωστόσο, στην ίδια κατηγορία ανήκει μάλλον και ο Γιαννιώτας, παρότι η μεταγραφή του αποτελούσε μεγάλη επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο νεαρός εξτρέμ ξεκίνησε φορτσάτος στην προετοιμασία, όλοι είχαν εντυπωσιαστεί τις πρώτες μέρες μαζί του, ωστόσο πλέον έχει... μείνει από βενζίνη και είναι φανερό πως τον έχει ξεπεράσει ο Ντοσεβί, ενώ μην ξεχνάτε πως ήρθε τώρα και ο Πάρντο, που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του προπονητή!

Τον Γιαννιώτα επίσης δεν τον έχουμε δει στα δύο φιλικά που έχει δώσει ο Ολυμπιακός, ενώ και στα προπονητικά διπλά παίζει ελάχιστα. Η θέση του στο ρόστερ είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολη και όλα θα κριθούν μετά την Τουρκία. Ο Μάρκο Σίλβα ενημέρωσε πως εκεί θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις, ωστόσο αν κανείς από τους τρεις παίκτες δεν πάρει χρόνο συμμετοχής, πώς θα τον πείσουν για να τους κρατήσει;

*** Αυτούς «κέρδισε» ο Ολυμπιακός από το φιλικό! Δείτε ποιοι ξεχώρισαν και το βίντεο του γκολ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags