Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Μπάμπης Πάσχος κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση με γροθιά από τον Αχιλλέα Μπέο, κάτι που όμως διαψεύδει ο ίδιος.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας έκανε καταγγελία περί επίθεσης με γροθιά από τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το magnesiasports.gr, ο Μπάμπης Πάσχος δέχθηκε επίθεση από τον Μπέο την ώρα που ήταν σταθμεύμενος με το αυτοκίνητό του στο λιμάνι του Βόλου. Ο Πάσχος που ήταν σε ραντεβού με τους συνεργάτες του, ανέφερε ότι όταν ήρθε η ώρα να φύγει ο Μπέος τον πλησίασε από πίσω και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο δίχως να τον αντιληφθεί. Το φερόμενο συμβάν κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ επίσημα και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Την καταγγελία, πάντως, διαψεύδει ο Μπέος που σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το δήμο Βόλου τονίζεται: “Σε κατηγορηματική διάψευση των ανυπόστατων, ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών του Μπάμπη Πάσχου, γνωστού για τα καμώματά του τόσο στην αυτοδιοίκηση, όσο και στο χώρο του ποδοσφαίρου, προχώρησε ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, που μάλιστα νωρίς το μεσημέρι μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου προκειμένου να υποβάλλει μηνύσεις τόσο κατά του Πάσχου, όσο και εναντίον εκείνων που άκριτα και χωρίς διασταύρωση δημοσιοποίησαν τις άθλιες εναντίον του συκοφαντίες.

Ο κ. Μπέος απέδωσε τις «καταγγελίες» ότι δήθεν γρονθοκόπησε τον Πάσχο στην εμπάθεια που ο συγκεκριμένος παράγοντας διατηρεί στο πρόσωπό του και στην προσπάθειά του να διατηρηθεί στην επικαιρότητα με τέτοιους ψευδείς χαρακτηρισμούς.
Όλα τα υπόλοιπα θα αποδειχθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος δηλώνοντας αηδιασμένος από τέτοιες άνανδρες και αήθεις πρακτικές.”