Facebook Pixel Σοβαρεύει το θέμα με Μαζουακού...
| 2015-07-23 17:21:00

Σοβαρεύει το θέμα με Μαζουακού...

Σοβαρεύει το θέμα με Μαζουακού...

Η ιταλική ιστοσελίδα "calcionews24.it" φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για το θέμα της ενδεχόμενης απόκτησης του Γάλλου μπακ του Ολυμπιακού από την Ίντερ

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα αναφέρει: «Επίσημα βήματα για τον Μαζουακού! Ο Γάλλος θέλει το Μιλάνο. Η Ίντερ τον εξετάζει εδώ και μερικές εβδομάδες. Αυτός είναι στο στόχαστρο εδώ και καιρό. Τώρα, ο παίκτης έχει την ευκαιρία να πάει στο Μιλάνο, αν και η συμφωνία εμφανίζει μερικές δυσκολίες. Ναι, γιατί ο Μαζουακού δύσκολα θα πάει στην Ίντερ στα τέλη του Ιουλίου, καθώς η ομάδα έχει διάφορες υποχρεώσεις και μια περιοδεία στην Κίνα, όπου θα θέλει να πουλήσει».

Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ, αποκαλύπτει πότε θα υπάρξουν εξελίξεις. «Αν πουληθούν οι δύο παίκτες (Σαντόν, Ναγκατόμο), ο Μαζουακού αποτελεί προτεραιότητα, για τον οποίο η Ίντερ έχει ήδη κάνει επαφές. Ο Ολυμπιακός ζητάει ένα ποσό ανάμεσα στα 9-10 εκατ. ευρώ και πιθανότατα η συμφωνία θα γίνει πιο "ζεστή" τον Αύγουστο. Ο Μαζουακού έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία του να δεχτεί την προσφορά της Ίντερ και αυτή τη στιγμή ο παίκτης αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα».

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και δηλώσεις του μάνατζερ του Μαζουακού, Αντόνιο Λιτζέντι (σ.σ. αυτό ισχυρίζεται το δημοσίευμα, αν και πρόσφατα ο Γάλλος είχε πει πως τα θέματά του στην Ιταλία τα χειρίζεται ο Μπότζο), που λέει. «Η Ίντερ παρακολουθεί τον παίκτη από τον Νοέμβριο και έχει στείλει πολλές φορές κατασκόπους. Δεν σας κρύβω πως ο Αρτούρ θέλει να πάει εκεί για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς είναι ο Κοντόγκμπια, με τον οποίο ο Αρτούρ είναι φίλος. Υπάρχει επίσης και το ενδιαφέρον της Ρόμα. Η μεταγραφή του θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα θα κινηθεί η Ίντερ και θα ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες. Αν δεν κινηθεί γρήγορα, η Ρόμα θα είναι εκείνη που θα το κάνει. Ο Ολυμπιακός αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 13 εκατ. ευρώ, αλλά η συμφωνία μπορεί να κλείσει γύρω στα οκτώ, καθώς στην πραγματικότητα, είναι επιθυμία του Αρτούρ να κάνει μια αλλαγή και να δεχτεί την πρόκληση όπως είναι αυτή της Ίντερ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags