Η Μπριζ είχε ξεκινήσει σχετικά καλά το ματς, όμως αφού προηγήθηκε η Σιντ-Τρούιντεν πήρε τον έλεγχο και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Ήταν εμφανής η απουσία του Ντουάρτε στο κέντρο της άμυνας και η ομάδα του Πρεντ'Ομ είχε πρόβλημα στα στημένα και όχι μόνο. Πάντως, ο Κοσταρικανός αναμένεται να παίξει στην Αθήνα, αν και δεν είναι απολύτως έτοιμος (έμεινε στον πάγκο).

Στο 57' ο Ρούμπεν Φερνάντες εκμεταλλεύτηκε στην ασθενή απόκρουση του Σεμπαστιάν Μπρουζέζ και την αδράνεια της άμυνας, έτσι ισοφάρισε σε 1-1, ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 74' με το τρομερό μακρινό σουτ του Ζούνιορ Εντμίλσον.

Ο Μπρουζέζ φέρει ευθύνη και σε αυτό το τέρμα, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να παίξει στην Αθήνα, ο Σινάν Μπολάτ, ο έμπειρος Τούρκος που ήταν στον πάγκο, έχοντας υπογράψει μία μέρα πριν (δανεικός από την Πόρτο / πουλήθηκε ο Ράιαν).

Ο Ζούνιορ Εντμίλσον δύο λεπτά μετά το γκολ του αποβλήθηκε και πίσω από τον πάγκο έπαιζε με το κινητό του. Το άλλο μεγάλο όνομα της Μπριζ που προέρχεται από τραυματισμό, ο Λίορ Ρεφαέλοβ, μπήκε στο ματς και η ομάδα ανέβασε την απόδοσή της, παίζοντας και με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και να αποφύγει την ήττα.

Πηγή: sport24.gr