Facebook Pixel Φεύγει από τον ΠΑΟΚ και πάει στην ΑΕΚ;
| 2015-07-26 11:15:00

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ και πάει στην ΑΕΚ;

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ και πάει στην ΑΕΚ;

Αν και είναι έμπειρος διεθνής παίκτης, με εντυπωσιακό περυσινό πρώτο μισό της σεζόν, οι "ασπρόμαυροι" δεν τον υπολογίζουν και η Ένωση μπορεί να κινηθεί για την απόκτησή του.
 

Η απόφαση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν σε ριζική ανανέωση του ρόστερ, δείχνοντας την πόρτα της εξόδου σε ένα κάρο ποδοσφαιριστές, φαίνεται ότι θα ανοίξει την όρεξη σε αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ που ψάχνουν ενίσχυση με λίγα χρήματα και σε συγκεκριμένες θέσεις.

Η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να είναι μέσα στους υποψήφιους μνηστήρες που θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί τις αποδεσμεύσεις που αναμένεται να γίνουν στον Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης και το πιο πιθανό είναι το ενδιαφέρον να πέσει πάνω σε έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στη μαύρη λίστα του Φρανκ Άρνεσεν.

Ο λόγος για τον Ραζβάν Ρατς που έχει ειδοποιηθεί ήδη από τον νέο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο πολύπειρος Ρουμάνος μπακ βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που θα αποχωρήσουν δεδομένα από τους "ασπρόμαυρους" και δεν αποκλείεται να απασχολήσει την Ένωση που ψάχνει αυτή την περίοδο για αριστερό οπισθοφύλακα.

Ο διεθνής αμυντικός πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο περυσινό πρώτο μισό της σεζόν, ενώ στη συνέχεια έπεσε η απόδοσή του, όπως άλλωστε και ολόκληρης της ομάδας. Ωστόσο, ο Φρανκ Άρνεσεν δεν υπολογίζει στον παίκτη, αν και ο Ρουμάνος έχει συμβόλαιο με την ομάδα έως το 2017.

Ο 34χρονος μπακ θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για την ΑΕΚ, η οποία εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη θέση κυρίως στο εξωτερικό, αλλά δεν έχει καταλήξει ακόμα σε κάποιον παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποκάλυψη-βόμβα Νικολακόπουλου για ΠΑΟΚ 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags