Facebook Pixel Έκπληξη Μάρκο Σίλβα με τους "κομμένους"!
| 2015-07-26 19:04:00

Έκπληξη Μάρκο Σίλβα με τους "κομμένους"!

Έκπληξη Μάρκο Σίλβα με τους "κομμένους"!

Ο κόουτς του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την αποστολή για το 2ο στάδιο της προετοιμασίας. Διαβάστε ποιοι ξένοι και ποιοι Έλληνες ψάχνουν από τώρα νέα ομάδα...

Τους παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Έρμελο για τα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού έκανε γνωστούς ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος τελικά προτίμησε να πάρει περισσότερους από 26, όπως αρχικά είχε ενημερώσει η ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να πάρουν δεύτερη ευκαιρία κάποιοι που ήταν εκτός πλάνων.

Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Ολαϊτάν, Μαρτίνες, Γιαταμπαρέ, Μπενίτες και Καραμάνος, οι οποίοι ξεκινούν από την Δευτέρα να ψάχνουν ομάδα για να συνεχίσουν μάλλον ως δανεικοί.

Επίσης στην Αθήνα θα μείνουν οι Κολοβός, Τζανδάρης και Μποτία οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μυϊκούς τραυματισμούς, ενώ μεγάλη «έκπληξη» αποτελεί η επιλογή του Γιαννιώτα, ο οποίος αν και έπαιξε μόνο σε ένα φιλικό, τελικά θα πάρει και δεύτερη ευκαιρία!

Η αποστολή αποτελείται από τους:

Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτης, Γιαννιώτας, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καπίνο, Λάτσι, Μασουακού, Νικολάου, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Τζελαρ, Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Μιλιβόγιεβιτς, Μανιάτης.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:


Μετά την Αυστρία και την Τουρκία όπου ο νταμπλούχος Ολυμπιακός, πραγματοποίησε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του στο εξωτερικό, ακολουθεί η Ολλανδία και το Έρμελο. Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί εκεί αύριο Δευτέρα και θα μπει άμεσα σε πρόγραμμα προπονήσεων και φιλικών αγώνων.

Αναλυτικά και η αποστολή: Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτης, Γιαννιώτας, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καπίνο, Λάτσι, Μαζουακού, Νικολάου, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ, Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης.

Στην Αθήνα για θεραπεία θα παραμείνουν οι Τζανδάρης, Κολοβός, Μποτία και Γούτας, ενώ εκτός αποστολής είναι οι: Ολαϊτάν, Μαρτίνεζ, Γιαταμπαρέ, Μπενίτεζ, Καραμάνος.


*** Υποφέρει ο Καπίνο στον Ολυμπιακό! Διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags