Ο Ολυμπιακός για ακόμα ένα καλοκαίρι έκανε πολλές και καλές μεταγραφές, ωστόσο αρκετοί παίκτες θα "κοπούν" τελικά από τον Μάρκο Σίλβα (ήδη κάποιοι ενημερώθηκαν σήμερα να βρουν ομάδα), καθώς είναι αδύνατον το ρόστερ να ξεπερνάει τους 30 παίκτες.

Οι Πειραιώτες εδώ και πολλούς μήνες τρέχουν το μεταγραφικό σχεδιασμό και η αλήθεια είναι πως πρώτα σάρωσαν την ελληνική αγορά και μετά κοίταξαν στο εξωτερικό. Στόχος των πρωταθλητών είναι, άλλωστε, να παίρνουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στη Σούπερ Λιγκ, ώστε αν κάποιος κάνει να μείνει ή αν δεν πείσει, τουλάχιστον να μην πάει σε αντίπαλο.

Αυτό φαίνεται πως έγινε και με τον Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να δείξει τις δυνατότητές του στον νέο προπονητή του Ολυμπιακού και σήμερα τού ανακοινώθηκε πως δεν υπολογίζεται και ότι πρέπει να βρει ομάδα.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, βέβαια, μόνο τσάμπα δεν έπιασε Λιμάνι (500.000 ευρώ στον Παναιτωλικό), ενώ θυμίζουμε πως η συμφωνία με την ομάδα του Αγρινίου, υπήρξε πολλούς μήνες πριν, όταν είχε μπει δυνατά στο κόλπο της απόκτησής του και η ΑΕΚ. Τυχαίο; Δε νομίζουμε... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Υποφέρει ο Καπίνο στον Ολυμπιακό!