Facebook Pixel Απίστευτο! 10 εκ. για άσο του Ολυμπιακού!
| 2015-07-31 18:40:00

Απίστευτο! 10 εκ. για άσο του Ολυμπιακού!

Απίστευτο! 10 εκ. για άσο του Ολυμπιακού!

Τρελάθηκαν στην Ρόμα και προσφέρουν 10 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Ερυθρόλευκο παικταρά! Ποια η στάση των Πειραιωτών.

Το ενδιαφέρον υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και όχι μόνο από την Ρόμα, αλλά και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Ίντερ και η Νάπολι, ενώ η μη χρησιμοποίησή του στο προηγούμενο φιλικό του Ολυμπιακού "φούντωσε" ξανά τα σενάρια μεταγραφής του, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αρτούρ Μαζουακού αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" περιουσιακά στοιχεία των πρωταθλητών και σίγουρα δεν θα ήθελαν να τον παραχωρήσουν σε κάποια ομάδα, χωρίς να έχουν αποζημιωθεί πρώτα πλουσιοπάροχα.

Η Ρόμα έχει δείξει πιο "ζεστή" για την περίπτωση του Γάλλου μπακ και μάλιστα όπως αναφέρουν έγκυρα ιταλικά ΜΜΕ, είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 9 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό για τον παίκτη, ποσό που μπορεί να φτάσει στα 10 εκ. με τα μπόνους!

Μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό φυσικά, εντούτοις από το Λιμάνι πάλι δεν θα υπάρξει συγκατάθεση, καθώς τονίζεται ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα ζητήσουν γύρω στα 15 εκ. για τον 21χρονο άσο.

Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη και όλα θα εξαρτηθούν από το κάτα πόσο ο τεχνικός της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσία, θέλει τον ποδοσφαιριστή, αλλά και από τις άλλες μεταγραφικές κινήσεις των "τζαλορόσι".

***Θα κάνει νέα πλάκα ο Μαρινάκης στον Σαββίδη;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags