Facebook Pixel Τριάρα η Μπριζ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-08-01 21:44:00

Τριάρα η Μπριζ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τριάρα η Μπριζ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον γ` προκριματικό του Champions League χρειάστηκε ένα απίθανο αυτογκόλ για να ανοίξει το σκορ στο ματς με τη Μαλίν και τελικά να πάρει τη νίκη με 3-0!

Δείτε το πώς ξεκίνησε η Μπριζ το ματς:

Στο 44' ο Βόρμερ σε κενό τέρμα προτίμησε να «σκάψει» την μπάλα και έδωσε την ευκαιρία στην άμυνα της Μαλίν να διώξει πάνω στην γραμμή ενώ στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Ντουάρτε σούταρε από μακριά, ο Παούλουσεν προσπάθησε να απομακρύνει στο ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πήρε φάλτσα και κατέληξε στην εστία της Μαλίν. Σε γενικές γραμμές η Μπριζ έδειξε πως δεν βρίσκεται σε καλά φεγγάρια και είναι ενδεικτικό πως με εξαίρεση το τυχερό γκολ, είχε όλη και όλη μια καλή στιγμή στο ματς απέναντι σε μια χαμηλής δυναμικότητας ομάδα.

 

 

Στο ημίχρονο, ο Πρεντόμ έδωσε ανάσες στον Εμπομπό και έριξε στο ματς τον Ντιαμπί για να έχει ρυθμό ενόψει Παναθηναϊκού. Ο Αφρικανός άσος μπήκε φουριόζος, έδωσε το απρόβλεπτο στο παιχνίδι της Μπριζ και με μια ενέργεια στο 53'... καθάρισε το παιχνίδι. Κέρδισε το πέναλτι με ωραία «μπούκα» από αριστερά, το εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το 2-0.

Το γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους ήταν ξεκάθαρο πως έδωσε άλλη ψυχολογία στην Μπριζ, η οποία στο 63' με τον Ντιρξ έφτασε στο 3-0 μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ντουάρτε. Ο Ουλάρε έχασε το... άχαστο λίγο αργότερα για το 4-0 και το τελευταίο τέταρτο ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags