Facebook Pixel Μπράβο ρε Αναστασίου, για αυτό είσαι μάγκας!
| 2015-08-04 09:38:00

Μπράβο ρε Αναστασίου, για αυτό είσαι μάγκας!

Μπράβο ρε Αναστασίου, για αυτό είσαι μάγκας!

ΞΕΡΕΤΕ τι δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, λίγο πριν από την αποχώρηση της ομάδας για το Βέλγιο;

Πως ο Παναθηναϊκός πηγαίνει να αντιμετωπίσει τη Μπριζ και μπορεί να πάρει ακόμα και τη νίκη!

Όχι ηττοπάθεια και... μισό μηδέν δηλαδή!

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρειάζεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Ειδικά στα πρώτα λεπτά αναμένουμε μεγάλη πίεση, γιατί η Κλαμπ Μπριζ μπαίνει πολύ δυνατά στα παιχνίδια στην έδρα της.

Τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Είδαμε τα λάθη μας στο πρώτο παιχνίδι και τα συζητήσαμε. Ξέρουμε ότι υπάρχει πίεση για τη ρεβάνς, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα πάνε όλα καλά και μπορούμε να πάρουμε ακόμη και τη νίκη", ήταν τα λόγια του Αναστασίου.

Από την πλευρά των παικτών, ο Τάσος Λαγός είπε: "Κι εγώ και όλοι στην ομάδα περιμένουμε την πρόκριση, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς, είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, αλλά πάμε στο Βέλγιο χωρίς να το σκεφτόμαστε, σαν να παίζουμε το πρώτο παιχνίδι.

Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Η Μπριζ είναι επικίνδυνη μέσα στην έδρα της, θα μας πιέσει δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Ξέρουμε ότι δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά αν δεν έρθει το γκολ θα προσπαθήσουμε να μη δεχτούμε, γιατί και το μηδέν δίνει την πρόκριση".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags