Διαβάσαμε την είδηση ξανά και ξανά, καθώς πρόκειται για ένα περιστατικό που σίγουρα μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω ή καλύτερα μας δείχνει... σε ποια εποχή βρίσκεται το Αζερμπαϊτζάν.

Συγκεκριμένα, ο Ρασίμ Αλίγιεφ βρήκε τραγικό θάνατο μετά από ξυλοδαρμό, ο οποίος ήταν αποτέλεσμα ενός αρνητικού σχολίου για παίκτη της Καμπάλα, ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο 30χρονος δημοσιογράφος είχε σχολιάσει αρνητικά την ενέργεια του επιθετικού της Καμπάλα, Ζαβίντ Χουσεΐνοφ, να κουνήσει μια τουρκική σημαία κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με τον Απόλλωνα Λεμεσσού στην Κύπρο, γράφοντας στο facebook ότι: «δεν ξέρει να συμπεριφέρεται» και πως δεν πρέπει να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκούς αγώνες.
 

Αυτό το σχόλιό του εξόργισε έναν ξάδερφο του παίκτη, ο οποίος σύμφωνα με τον Αλίγιεφ, επικοινώνησε μαζί του και τον απείλησε. Στην συνέχεια τον πήρε τηλέφωνο και μιλώντας του ήρεμα, του ζήτησε να βρεθούν για να συζητήσουν.

Ο δημοσιογράφος πήγε μόνος του, όμως ο ξάδερφος τον περίμενε με 5-6 άτομα. Όλοι μαζί λοιπόν τον ξυλοκόπησαν και τον έστειλαν στο νοσοκομείο. Αρχική μπήκε στην εντατική, υποβλήθηκε σε εγχείριση, όμως δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή...