Facebook Pixel Διώχνουν τον Σαλπιγγίδη από τον ΠΑΟΚ;
| 2015-08-15 15:10:00

Διώχνουν τον Σαλπιγγίδη από τον ΠΑΟΚ;

Διώχνουν τον Σαλπιγγίδη από τον ΠΑΟΚ;

ΤΟ σενάριο που "παίζει" έντονα το τελευταίο διάστημα  και ο Ιβάν Σαββίδης!

Είναι γεγονός ότι από τη στιγμή που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη ο Φρανκ Άρνεσεν, άλλαξαν πολλά στον ΠΑΟΚ και μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να αλλάξουν ακόμα περισσότερα...

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου έχει μία συγκεκριμένη λογική, ένα ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό του και σε αυτό δεν χωράνε, δυστυχώς ή ευτυχώς, ρομαντισμοί και διάφορες άλλες παρόμοιες παράμετροι.

Και μέσα σε αυτά που έχει στο μυαλό του για τον νέο ΠΑΟΚ, είναι ορισμένες αποχωρήσεις που σε άλλες περιπτώσεις θα έκαναν τζιζ. Τώρα όμως, που κάνει κουμάντο ο Άρνεσεν, δεν πρέπει να προκαλέσουν εντύπωση σε κανέναν, αν τελικά πραγματοποιηθούν.

Ένας από αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που ναι μεν ο Άρνεσεν αναγνωρίζει την ποιότητα, την αξία και την προσωπικότητά του, αλλά θεωρεί ότι είναι μεγάλος και δεν έχει τα στοιχεία που θέλει να υπάρχουν στον νέο ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, αν ήταν στο χέρι του, ο Σάλπι ίσως να ήταν ήδη παρελθόν από τον σύλλογο!

Ο Ιβάν Σαββίδης όμως, που έχει μέσα στην καρδιά του τον Σαλπιγγίδη, έχει διαφορετική άποψη, χωρίς να σημαίνει ότι θέλει να παρέμβει στο έργο του τεχνικού διευθυντή.

Απλώς αυτή την περίοδο, αν θεωρητικά πούμε ότι μείνει ελεύθερος ο Σαλπιγγίδης, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να βρει ομάδα.

Από την άποψη ότι οι περισσότεροι σύλλογοι έχουν "κλείσει" τα ρόστερ τους...

Κι αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για τον Ιβάν, προκειμένου να ζητήσει από τον Άρνεσεν να συμπεριλάβει στα πλάνα και τον σχεδιασμό του τον Σαλπιγγίδη, ακόμα κι αν δεν έχει 100% όσα θέλει ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags