Αρχικά είπε στην κάμερα της Nova:
«Προετοιμαστήκανε όπως για όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Είδαμε τη Μπρόντμπι που ήταν μια καλή ομάδα. Μπήκαμε στο γήπεδο και κάναμε το παιχνίδι μας. Πετύχαμε πέντε γκολ και θα μπορούσαμε και άλλα. Όπως είπε και προπονητής ήταν ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι. Μπορούμε να προετοιμαστούμε για το επόμενο».

Για το αν περίμενε τέτοιο παιχνίδι όπως το σημερινό:
«Προετοιμαστήκαμε και για αυτό το ματς όπως όλα τα άλλα. Τους είχαμε δει, σε ορισμένα παιχνίδια ήταν καλοί. Εμείς μπήκαμε κάναμε το παιχνίδι μας σχεδόν ένα τέλειο παιχνίδι κάναμε. Αυτό που θέλουμε και είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής και να έχουμε μία πολύ καλή αρχή και στο πρωτάθλημα».

Για τη νέα ομάδα και το νέο προπονητή:
«Είμαστε νέα ομάδα με νέο προπονητή, παίξαμε ένα καταπληκτικό ματς, πρέπει να ακούμε τους κανόνες του προπονητή και να δουλεύουμε στη συνέχεια».

Για τη δική του απόδοση:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα για το 5-0 σήμερα. Σκόραρα, μπαίνω σε κάθε ματς ξεχνώντας τι έχει γίνει στα προηγούμενα ματς. Σε άλλο παιχνίδι μπορεί και να μην σκοράρω, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αγωνίζομαι εκεί που θέλει ο προπονητής αλλά μου αρέσει στην κορυφή της επίθεσης, να κινούμαι στην πλάτη της άμυνας».

Για την εικόνα της Τούμπας σε σχέση με πέρσι:
«Το πρώτο μισό της περσινής σεζόν το γήπεδο ήταν γεμάτο, αλλά στην πορεία άδειασε. Πιθανότατα ο κόσμος αρέσει αυτό που βλέπει, την δουλειά του προπονητή και την δική μας, Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, αλλά θέλουμε να τους έχουμε κοντά μας, να μπούμε στους ομίλους και να είναι συνέχεια δίπλα μας. Στόχος μας να παίξουμε σοβαρά και να κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής».