Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Αστέρας πήρε εύκολα το πρώτο τρίποντο της χρονιάς, απέναντι σε μία ομάδα που δεν απείλησε, αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν φανερή. Τα δεδομένα δεν άλλαξαν ούτε στο 77', όταν ο Μπερτόλιο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, την οποία είδε επειδή βιάστηκε να εκτελέσει ένα φάουλ.

Το πρώτο της χρονιάς με... βοήθεια

Παρότι βρισκόμαστε ακόμα σε περίοδο καλοκαιριού, οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν σε καλή κατάσταση και μας προσέφεραν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ο Πανθρακικός μάλιστα απείλησε μόλις στο 7ο λεπτό με τον Ιγκόρ, όμως ο Κοσίτσκι ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε δύσκολα το μηδέν. Από εκεί και πέρα το ματς ισορρόπησε και σιγά – σιγά ο Αστέρας πήρε την πρωτοβουλία τον κινήσεων, ενώ στην πρώτη του καλή φάση έκανε το 0-1! Στο 25ο λεπτό ο Μάσα έβγαλε την σέντρα, ο Αθανασιάδης έκανε τραγική έξοδο και ο Μπερτόλιο εύκολα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Μετά το γκολ οι Αρκάδες κυριάρχησαν στο γήπεδο και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο 27' απείλησαν με το σουτ του Ιγκλέσιας, στο 36' ο Σερφά με το κεφάλι έσωσε τον Πανθρακικό πάνω στην γραμμή, ενώ στο 44' η σέντρα – σουτ του Λανθαρότε κατέληξε σε κόρνερ.

Δεύτερο γκολ, δεύτερη κίτρινη

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλός, καθώς οι ομάδες έδειξαν κουρασμένες. Ο Αστέρας αν και ήταν μπροστά στο σκορ δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα, αφού οι γηπεδούχοι δεν κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα και δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Τελικά, στο 63' έγινε και το 0-2 από τον Γιάννου και οι Αρκάδες καθάρισαν από πολύ νωρίς.

Τα πράγματα στο ματς δεν άλλαξαν ούτε στο 77', όταν ο Μπερτόλιο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, την οποία είδε επειδή βιάστηκε να εκτελέσει ένα φάουλ. Ο Πανθρακικός κυνήγησε το γκολ της τιμής στο φινάλε, όμως το 0-2 ήταν το τελικό σκορ.