Facebook Pixel Σοκ στον ΠΑΟΚ με κορυφαίο άσο!
| 2015-08-23 13:45:00

Σοκ στον ΠΑΟΚ με κορυφαίο άσο!

Σοκ στον ΠΑΟΚ με κορυφαίο άσο!

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις με top όνομα του Δικεφάλου που ενδέχεται να τελειώσει από την ομάδα και από το ποδόσφαιρο! Φοβερό το παρασκήνιο που θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο... 

Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ, μετά το εντυπωσιακό 5-0 επί της Μπρόντμπι, που εξασφάλισε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, πάνε πολύ καλά. Άπαντες είναι ενθουσιασμένοι από την εικόνα της ομάδας και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για τη συνέχεια. Ωστόσο, αυτό το εξαιρετικό κλίμα μπορεί να ταραχθεί από μία ηχηρή αποχώρηση κορυφαίου άσου του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος δεδομένα δεν υπολογίζεται από τους Άρνεσεν και Τούντορ, είναι αυτή τη στιγμή τραυματίας (τουλάχιστον αυτό αναφέρει η επίσημη ενημέρωση) και λέγεται ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα τη στιγμή, μάλιστα, που οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του συνεχίζονται και φέτος. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο διεθνής επιθετικός αναμένεται να έχει συνάντηση με τη διοίκηση ενδεχομένως για να λύσει το συμβόλαιό του, ενώ σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ να κρεμάσει τα παπούτσια του! 

Μια εξέλιξη, βεβαίως, απρόσμενη στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή που έχει προσφέρει πάρα πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Θα είναι πραγματικά κρίμα αν όντως εξελιχθούν έτσι τα πράγματα για τον "Σάλπι" που δεν αξίζει ένα τέτοιο τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θα σκάσει διπλή "βόμβα" στον ΠΑΟΚ!


 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags