Facebook Pixel "Ίσως να θεωρούσαν ότι ήταν ένα εύκολο παιχνίδι"
| 2015-08-23 22:05:00

"Ίσως να θεωρούσαν ότι ήταν ένα εύκολο παιχνίδι"

"Ίσως να θεωρούσαν ότι ήταν ένα εύκολο παιχνίδι"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ, αλλά σημείωσε πως μπορεί να υποτίμησαν την Ξάνθη

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Ξάνθης στη συνέντευξη Τύπου...
Για το παιχνίδι
: "Ήταν ένα δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για μας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε αρκετά ψηλά ώστε να μην επιτρέψουμε τον ΠΑΟΚ να φτάσει εύκολα στην περιοχή μας. Ήταν ένας πολύ σημαντικός βαθμός για την ομάδα μου και είναι σημαντικό ότι υπήρχαν ποδοσφαιριστές που θυσίασαν αρκετά πράγματα στο παιχνίδι τους για να πάρουμε τον βαθμό. Δεν επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να κάνει πολλές ευκαιρίες. Ήταν φυσικό για τον ΠΑΟΚ να πιέσει αρκετά στα τελευταία 35 λεπτά, αλλά και φυσικό για μας να μην έχουμε όση αφοσίωση θα έπρεπε στα τελευταία λεπτά, αλλά τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι ήταν ένα παιχνίδι που προκάλεσε αναστάτωση στον ΠΑΟΚ, ίσως να θεωρούσαν ότι ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Εμείς καταφέραμε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα, αφού εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη που έκανε ο αντίπαλος Έδωσα και πριν το παιχνίδι στον κ.Τούντορ ότι έχει κάνει φανταστική δουλειά, έχει μία ομάδα που είναι και νεανική, αλλά έχει και πειθαρχία στο παιχνίδι της. Για αυτό και είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα για μας".

Για τον ΠΑΟΚ που αντιμετώπισε: "Δεν ξέρω πως θα ήταν τα πράγματα εάν αντιμετωπίζαμε την ίδια ομάδα που έπαιξε την Πέμπτη. Είναι διαφορετικό ένα παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ από ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. ΅Επίσης υπάρχει και μία σημαντική διαφορά, το γεγονός ότι η Ξάνθη έπαιξε μόλις το πρώτο της επίσημο παιχνίδι, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε ήδη πέντε παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, αλλά εμείς κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι".

Για τον εκνευρισμό που υπήρχε: "Από την πλευρά μου δεν υπήρχε κάτι ιδιαίτερο. Αυτά συμβαίνουν στη διάρκεια αγώνων, ειδικά όταν κρίνεται το αποτέλεσμα και υπάρχουν παιχνίδια με ένταση και σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία ή και η Ρουμανία".

Για την αντίδρασή του στο τέλος του ημιχρόνου: "Είναι δύσκολο να πω ακριβώς, γιατί τώρα είμαι ήρεμος και ίσως πω ένα ψέμα. Σε κάθε περίπτωση δεν μίλησα άσχημα, αλλά ήθελα να πω την άποψή μου για το πως πήγε το παιχνίδι στα τελευταία πέντε λεπτά του πρώτου ημιχρόνου".

Για την αψιμαχία που είχε με τον Ρικάρντο Κόστα: "Για μένα το θέμα έχει κλείσει. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Στην ένταση του αγώνα είναι φυσιολογικό να έχουμε τέτοια πράγματα".

Για το πρωτάθλημα: "Πιστεύω ότι θα είναι ένα βελτιωμένο πρωτάθλημα, καθώς ήρθαν από την δεύτερη κατηγορία η ΑΕΚ και ο Ηρακλής, η Βέροια είναι βελτιωμένη στην οργάνωσή της. Υπάρχει τεράστια βελτίωση από πλευράς Ατρομήτου, ο Ολυμπιακός έχει αγοράσει ορισμένους σπουδαίους παίκτες και ίσως πάρει κι άλλους, και το πάνω μέρος της βαθμολογίας θα είναι πολύ δυνατό. Εμείς πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι, γιατί θα πρέπει να συναγωνιστούμε με τα δικά μας όπλα, γιατί δεν είμαστε στο επίπεδο που είναι οι ομάδες που προανέφερα". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags