Ο Ολυμπιακός νίκησε πολύ εύκολα με 3-0 τον Πανιωνίο, όμως δε φόρτσαρε ιδιαίτερα και ελάχιστοι ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν. Για παράδειγμα, ο Φορτούνης ήταν με διαφορά ο καλύτερος του γηπέδου, επιβεβαιώνοντας όσα γράφονταν το καλοκαίρι πως θα είναι βασικότατος και ηγέτης, ενώ καλό ματς έκαναν οι Ντουρμάζ και Ντα Κόστα.

Από εκεί και πέρα όμως, δε διακρίθηκε κάποιος άλλος, ίσως και λογικό αφού ακόμα είμαστε στην αρχή της χρονιάς, ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους, ήταν η εμφάνιση του Πάρντο. Ενός παίκτη που έκανε ...θαύματα στην προετοιμασία, καθώς σκόραρε, έτρεχε και δημιουργούσε πολλές φάσεις, κάτι που δεν είδαμε το βράδυ της Κυριακής, στο πρώτο του επίσημο ματς με τα ερυθρόλευκα.

Ο Κολομβιανός άσος έκανε μια-δυο καλές ενέργειες στην αρχή, όπου με την ταχύτητά πέρασε τον αντίπαλο του, ωστόσο οι σέντρες του δεν ήταν καλές, ενώ στη συνέχεια ...εξαφανίστηκε. Μάλιστα, ο Μάρκο Σίλβα τον έκανε και αλλαγή βάζοντας στη θέση του τον Σεμπά στο 75΄, καθώς ήταν φανερό πως δεν πήρε αυτά που περίμενε από τον παίκτη του.

Ο Πάρντο ήταν σε κακή βραδιά, δεν πατούσε καλά κι αυτό επηρέασε και τον Φινμπόγκασον, ο οποίος δεν έπαιρνε τις μπαλιές που θα ήθελε, για να ελευθερωθεί και να σκοράρει απέναντι στην άμυνα του Πανιωνίου.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν πολλά πάντως στη συνέχεια από τον ταλαντούχο εξτρέμ και γι΄ αυτό είναι σίγουροι πως σιγά σιγά θα ανέβει και θα δείξει και στα επίσημα όσα έκανε στα φιλικά.