«Χωρίς τύχη σε αυτά τα παιχνίδια δεν γίνεται. Όλη η προετοιμασία μας έγινε κανονικά και θα παίξουμε με την ίδια σύνθεση. Ξέρετε ποιοι θα απουσιάσουν σε αυτό το παιχνίδι. Όλοι είναι έτοιμοι για αυτό το ματς. Ο κάθε παίκτης στο αυριανό αγώνα πρέπει να παίζει σαν να είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Δεν αμφιβάλλω πως αύριο θα τα δώσουν όλα οι παίκτες μου. Ο αυριανός αγώνας θα είναι διαφορετικός σε σχέση με το πρώτο. Το γκαζόν θα είναι διαφορετικό. Στο Μπακού και οι δύο ομάδες είχαν προσαρμόσει το παιχνίδι τους στον κακό αγωνιστικό χώρο. Αύριο αυτοί που παίζουν σύνθετο ποδόσφαιρο θα μπορέσουν να παίξουν με το δικό τους στυλ. Όποιος το κάνει καλύτερα, αυτός και θα νικήσει. Θα μας βοηθήσουν για αύριο 2-3 μαγικά ραβδιά, αλλά επειδή δεν υπάρχουν πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Το καλύτερο σκορ θα είναι εκείνο που θα μας επιτρέψει να μπούμε στους ομίλους του Europa League», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας.
Όσο για το αν τον απασχολεί η ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο; «Εγώ το φαντάζομαι πως θα είναι εδώ αύριο. Θεωρώ ότι για μια ομάδα από επαγγελματίες παίκτες που έχουν περάσει πολλά στην καριέρα τους σε καμία περίπτωση δεν θα μας φοβίσει, τίποτα δεν θα ενοχλήσει από αυτό το κλίμα. Μας λείπουν βέβαια οι δικοί μας οπαδοί που πάντα είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια στα προκριματικά», απάντησε.
Σχετικά με το αν αναπροσαρμόζει τα πλάνα του λόγω του αγωνιστικού χώρου, τόνισε: «Θα είναι πλεονέκτημα και για τις δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες στο Μπακού προσάρμοσαν το παιχνίδι τους λόγω του αγωνιστικού χώρου. Δεν έπαιξαν με το δικό τους στυλ. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει άλλο παιχνίδι σίγουρα. Είδα πολλούς αγώνες και ξέρουμε πως παίζουν, ότι παίζουν καλά. Κι εμείς θα προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας».
«Σε καμία περίπτωση δεν θα μας φοβίσει η Λεωφόρος»
| 26/08/15 - 21:29
Ο προπονητής της Καμπάλα, Ρόμαν Γκρίγκορτσουκ τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της απέναντι στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση.
