Η επόμενη ημέρα του αποκλεισμού –ντροπης από την Καμπάλα κινητοποίησε όλο τον μηχανισμό στον Παναθηναϊκό σε διοικητικό επίπεδο. Εγιναν κουβέντες και συζητήσεις που μάθαμε και που δεν μάθαμε. Η ουσία είναι, ότι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ πήραν το μήνυμα , ότι το ποτήρι της υπομονής του κόσμου έχει ξεχειλίσει. Και ΟΛΟΙ κατάλαβαν, ότι είναι υπό κρίση, για να δείξουν μέσα στην χρονιά αν αξίζουν να είναι στον Παναθηναϊκό.

Είναι δεδομένο , ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και αποφάσεις. Μπορεί όχι τώρα εν θερμώ, αλλά σίγουρα στην πορεία. Δεν είναι και το σωστό να παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ. Από την άλλη, όταν υπάρχει μία τέτοια κατάσταση και συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στην ομάδα χρειάζεται να της κάνεις ένα σοκ, για να συνέλθει. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη τόσο από παίκτες, αλλά από πλάνο στο γήπεδο, από κλίμα ενότητας και ομοψυχίας, από το «θυσιάζομαι εγώ για τον δίπλα».

Αυτό υπήρχε μέχρι πέρυσι, αλλά φέτος φαίνεται, ότι πάει να χαλάσει. Και αν χαθεί αυτό το κλίμα και ο Μέσι να έρθει στην ομάδα δεν θα αλλάξει κάτι. Για αυτό λέω, ότι από χθες όλοι έχουν καταλάβει, ότι πλέον θα κρίνονται και πολύ αυστηρά. Η εποχή που έχανε η ομάδα και ο κόσμος χειροκρόταγε και η διοίκηση δεν ζήταγε εξηγήσεις πέρασε ανεπιστρεπτί. Στον Παναθηναϊκό πλέον, όλοι θα κρίνονται όπως αρμόζει όταν είσαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα.

Ο Αναστασίου έκανε μεγάλο φάουλ με τις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα. Ούτε μία συγγνώμη για αυτό που έγινε δεν ζήτησε από τον κόσμο. Εκανε κακή εντύπωση πέρα από το γεγονός, ότι φαίνεται μπερδεμένος από τους παίκτες που έχουν έρθει αντί να φαίνεται πιο ξεκάθαρος και να μπορέσει να πάρει και από τους νέους, ότι καλύτερο μπορεί. Φαίνεται, ότι αν δεν αλλάξει η εικόνα η ομάδα και τα αποτελέσματα είναι αρνητικά τότε δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Το θέμα , πάντως, είναι ότι είναι να γίνει ώστε η ομάδα να παίζει σαν Παναθηναϊκός πρέπει να γίνει γρήγορα. Αν χαθεί και το τρένο στο πρωτάθλημα θα είναι αργά.

Πηγή: leoforos.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr