Facebook Pixel Σσσς... Τώρα μιλάει ο Παναθηναϊκός!
| 2015-08-30 21:07:00

Σσσς... Τώρα μιλάει ο Παναθηναϊκός!

Σσσς... Τώρα μιλάει ο Παναθηναϊκός!

Μέσα σε "εκκωφαντική" σιωπή ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με 4-0 την Καλλονή και ξεπέρασε έτσι με τον καλύτερο τρόπο το στραπάτσο από την Καμπάλα. Στο 88' το πρώτο σύνθημα από την Θύρα 13!

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε τον Παναθηναϊκό με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια, τους Ταυλαρίδη - Σάντσεθ στο κέντρο της άμυνας, τον Μαρινάκη δεξιά και τον Πράνιτς αριστερά, αφήνοντας εκτός τον Νάνο. Αμυντικό χαφ ήταν ο Λαγός, έχοντας μπροστά του ως εσωτερικούς χαφ τον Ζέκα και τον Αμπέντ που έκανε την επανεμφάνισή του στην Λεωφόρο, με τον Νίνη στην κορυφή του ρόμβου, πίσω από τους προωθημένους Καρέλη και Μπεργκ.

Σιωπηλό 2-0 για Παναθηναϊκό...

Μέσα σε μια περίεργη σιωπή στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυναμικά από την Καλλονή και ευτύχησε να ανοίξει στο σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με κοντινή προβολή του Καρέλη, ύστερα από σέντρα του Ζέκα από τα δεξιά.

Άξιο αναφοράς είναι ότι οι οργανωμένοι στην Θύρα 13 ήταν καθιστοί και δεν πανηγύρισαν ιδιαίτερα το γκολ, ούτε σηκώθηκαν στα επόμενα λεπτά. Παρά την σιωπή όμως οι Πράσινοι χωρίς να εντυπωσιάζουν συνέχισαν να πιέζουν, ενώ η Καλλονή είχε υποχρεωθεί σε παθητικό ρόλο, μην μπορώντας να δημιουργήσει φάσεις.

Στο 31' ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τα τέρματά του με τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το αστείο λάθος του Ούκα που προσπάθησε ανεπιτυχώς να γυρίσει την μπάλα στον Χογκ. Η Καλλονή προσπάθησε να βγει από το "καβούκι" της, αλλά εκτός από δύο στιγμές με Τσαμπούρη και Ελλακόπουλο δεν ανησύχησε ιδιαίτερα την άμυνα του "τριφυλλιού".

Το 2-0 έμελε να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με μόνο μελανό σημείο για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, τον τραυματισμό του Σωτήρη Νίνη στον δικέφαλο, που τον ανάγκασε να δώσει την θέση του στον Πέτριτς στο 17ο λεπτό.

Σύνθημα στο 88' και... 4-0!

Η Θύρα 13 συνέχισε να είναι σιωπηλή στο δεύτερο μέρος, με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει να είναι καλύτερος και να μην κινδυνεύει σχεδόν καθόλου από την Καλλονή. Μάλιστα, στο 58' έκανε και το 3-0 με σκόρερ τον Ταυλαρίδη που εκμεταλλεύτηκε μια αναμπουμπούλα στην περιοχή της Καλλονής και αφού πρώτα είχε προηγηθεί σουτ του Καρέλη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δείξουν αντίδραση με ένα καλό σουτ του Καλτσά στο 77', αλλά πέραν τούτου ουδέν, με τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει και τέταρτο γκολ με τον Πέτριτς στο 80', μετά από πάσα του Καλτσά που είχε μπει λίγα λεπτά πριν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Πράσινοι συνέχισαν να πιέζουν, απείλησαν ξανά με τον Καλτσά, αλλά έμειναν σε αυτό το 4-0 που τους έδωσε την δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στην φετινή Superleague και τους βοηθά στο να ξεπεράσουν σιγά σιγά τον οδυνηρό αποκλεισμό της περασμένης Πέμπτης από την Καμπάλα.

Τέλος, να πούμε ότι οι οργανωμένοι έλυσαν την σιωπή του στο 88ο λεπτό, όταν και άρχισαν να τραγουδούν συνθήματα για το "τριφύλλι".

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Πράνιτς (72’ Νάνο), Λαγός, Ζέκα, Αμπέντ, Νίνης (19’ λ.τ. Πέτριτς), Μπεργκ, Καρέλης (78’ Καλτσάς)

Καλλονή: Χογκ, Τσαμπούρης, Αναστασιάδης, Ούκα (54’ Μάρκοβιτς), Αντέτζο, Κρολ, Κεϊτά, Γιουκάρης (65’ Γεωργίου), Καλτσάς, Ελλακόπουλος (77’ Ξύδας), Μανούσος 

Θυμηθείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags