Facebook Pixel «Μήνυμα» Σίλβα σε βασικό άσο του Ολυμπιακού!
| 2015-09-05 22:20:00

«Μήνυμα» Σίλβα σε βασικό άσο του Ολυμπιακού!

«Μήνυμα» Σίλβα σε βασικό άσο του Ολυμπιακού!

Ποιος Ντουρμάζ; Άλλος παικταράς και «χρυσοπληρωμένος» παίκτης των Πειραιωτών κινδυνεύει να μείνει στον πάγκο. Ο Πορτογάλος κόουτς έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη…

Στον φετινό Ολυμπιακό, κανείς ποδοσφαιριστής δεν μπορεί και δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρος για την ενδεκάδα, καθώς ο Μάρκο Σίλβα είναι ένας προπονητής που δεν θα διστάσει να αφήσει στον πάγκο «βαριά ονόματα» και «μεταγραφάρες», ώστε να παίζουν οι καλύτεροι. Ο Πορτογάλος κόουτς άλλωστε, το έχει ξεκαθαρίσει αυτό στους παίκτες του από την πρώτη μέρα που πήγε στου Ρέντη και για αυτό σίγουρα κατά την διάρκεια της σεζόν θα δούμε διάφορες εκπλήξεις τόσο στα ματς της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Σίλβα ήδη έχει στείλει το… μήνυμά του σε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος παρότι έχει μεγάλο συμβόλαιο, δεν αποκλείεται να χάσει την θέση του στην ενδεκάδα.

Φέτος δεν «παίζουν μπάλα» τα συμβόλαια και από τη στιγμή που το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι τόσο γεμάτο, κανείς δεν είναι σίγουρος. Ούτε ο Φινμπόγκασον, ο οποίος ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματα του, ωστόσο μάλλον θα πρέπει να βιαστεί γιατί …έρχεται ο Ιντέγιε!

Η τελευταία μεταγραφική βόμβα των Πειραιωτών, όπως μάθαμε από του Ρέντη, δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση στις προπονήσεις, ήταν καλός και στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Μάρκο Σίλβα σε συζήτηση που είχε μαζί του, του εξήγησε πως τον πιστεύει πάρα πολύ και ότι σύντομα θα πάρει τις ευκαιρίες του.

Ο «Φίνμπο» φυσικά δεν είναι κανένας… τυχαίος παίκτης, ενώ και το γεγονός πως είναι δανεικός δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, καθώς θέλει να κάνει μία γεμάτη χρονιά, ώστε να είναι με την Εθνική του στο Euro. Δεν πρόκειται να χάσει εύκολα την θέση του, θα δώσει… μάχη με τον Ιντέγιε για την φανέλα του βασικού φορ και αυτό ΜΟΝΟ καλό θα κάνει στους «ερυθρόλευκους»!! 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίχτερ! Παίρνει χαφ από τη λίστα του Ολυμπιακού;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags