Facebook Pixel Εξελίξεις με Πουλίδο! Ποιος θα πληρώσει;
| 2015-09-08 19:38:00

Εξελίξεις με Πουλίδο! Ποιος θα πληρώσει;

Εξελίξεις με Πουλίδο! Ποιος θα πληρώσει;

Νέα δεδομένα στην ιστορία, καθώς οι Μεξικανοί εκτός από τον Ολυμπιακό, εμπλέκουν πλέον στην υπόθεση και τον Γιάννη Κομπότη από τον Λεβαδειακό.

Η δικαίωση της Τίγκρες στο CAS, δεν πρόκειται να επιφέρει τελικά καμία κύρωση σε Ολυμπιακό και Πουλίδο, ωστόσο σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Μεξικό, αυτός που θα πληρώσει, θα είναι ο Κομπότης και ο Λεβαδειακός!

Μιλώντας σε ιστοσελίδα «mediotiempo», υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της διοίκησης των Μεξικανών ξεκαθάρισε πως ο παίκτης θα παραμείνει κανονικά στο δυναμικό των Πειραιωτών, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανέναν κίνδυνο τιμωρίας. Αυτός που θα πληρώσει, θα είναι ο Λεβαδειακός!

«O Άλαν δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Τίγκρες, ούτε καν χρειάζεται να έρθει σε επικοινωνία, είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Το συμβόλαιό του με την ομάδα τελείωσε από την στιγμή της αποχώρησής του, δηλαδή από τότε που πήγε στον Λεβαδειακό. Η Τίγκρες έχει προσφύγει στην FIFA ζητώντας αποζημίωση για την παραβίαση της σύμβασης. Το ποσό αυτό καλύπτεται από το σωματείο που απέκτησε τον παίκτη, στην περίπτωση αυτή είναι ο Λεβαδειακός, που πρέπει να καλύψει όλα τα έξοδα. Ο Άλαν δεν θα έχει κάποια κύρωση», είπε μεταξύ άλλων ο άνθρωπος της Τίγκρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλέφαντος για Εθνική και Ολυμπιακό! Ο "νεκρός", ο "παππούς" και ο σούπερ ...ανύπαρκτος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags