Facebook Pixel Νερό στο όνομά του - Ποιος αποθεώνει Σίλβα!
| 2015-09-12 09:10:00

Νερό στο όνομά του - Ποιος αποθεώνει Σίλβα!

Νερό στο όνομά του - Ποιος αποθεώνει Σίλβα!

Ο Πορτογάλος τεχνικός τον έφερε στην ομάδα, γιατί η συνεργασία τους θα ήταν δεδομένα άριστη...

Ο λόγος για τον Σεμπά, που παραχώρησε δηλώσεις στη Nova και μέσα από τα λόγια του αποθέωσε τον προπονητή του, που έχουν άριστη συνεργασία!

Αποκάλυψε ότι μπορεί να πλησιάζει το παιχνίδι με την Μπάγερν, αλλά ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι αποκλειστικά συγκεντρωμένοι στον Πλατανιά, που ο Μάρκο Σίλβα τον έχει αναλύσει καλά και όλοι γνωρίζουν τον τρόπο για να πάρουν τη νίκη...

Διαβάστε αναλυτικά:

Για το πως νιώθει στην Ελλάδα και τις διαφορές του ελληνικού πρωταθλήματος με το πορτογαλικό: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Το ποδόσφαιρο σε σχέση με την Πορτογαλία είναι διαφορετικό, καθώς οι ομάδες έχουν κλειστές άμυνες. Εμείς θα πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο στη συνέχεια, να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια και να προσπαθούμε απ΄ όλες τις πλευρές να μπαίνουμε στην αντίπαλη περιοχή για να διασπάσουμε την άμυνα».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Πλατανιά και Μπάγερν: «Όλοι οι παίκτες είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Πλατανιά και όταν τελειώσει θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης. Γνωρίζουμε τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Γνωρίζουμε πως είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις και είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτήν την εβδομάδα ο προπονητής μας έχει δουλέψει πολύ πάνω στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Έχει αναλύσει πολύ καλά τον αντίπαλό μας. Γνωρίζει πως πρέπει να την αντιμετωπίσουμε για να πάρουμε μία ακόμη νίκη».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να γίνω πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό. Θέλω να βοηθήσω και στο τέλος να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags