Κάθε καλοκαίρι ο Ολυμπιακός δίνει πολλά χρήματα για να φέρει στην ομάδα ποδοσφαιριστές που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του, είτε για την βασική 11άδα είτε για τον πάγκο.

Και με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει στην επίθεση τους Ιντέγιε και Φινμπόγκασον, είναι περίπου σίγουρο ότι ο συγκεκριμένος παίκτης το πρώτο διάστημα τουλάχιστον θα συμπληρώνει την αποστολή και θα παίζει για ένα διάστημα στο τέλος των παιχνιδιών.

Όχι γιατί η αξία του δεν του επιτρέπει να παίξει βασικός με τα "ερυθρόλευκα", κάτι που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει για αυτό και αποκτήθηκε, αλλά γιατί προτεραιότητα έχουν τα μεγαλύτερα συμβόλαια και ποδοσφαιριστές με περισσότερες παραστάσεις...

Ο λόγος για τον Μπεν, που το ελληνικό κοινό τον έμαθε με τη φανέλα της Βέροιας, αλλά στάθηκε άτυχος στην καριέρα του στον Ολυμπιακό!

Ο άσος από τις Νήσους Κομόρερς ήταν άτυχος, καθώς λίγες ημέρες μετά από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, είχε υποστεί ρήξη χιαστών.

Δεν απογοητεύτηκε όμως, παρέμεινε στην ομάδα για να κάνει σωστή αποθεραπεία και ετοιμάζεται σιγά - σιγά να επιστρέψει σε ρυθμούς Ολυμπιακού.

Στο πρώτο μισό της περιόδου δεν δηλώθηκε καν στο ρόστερ του Ολυμπιακού (δεν έχει πάρει ούτε αριθμό!), αλλά αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται στου Ρέντη και προπονείται μόνος του.

Αλλά αναμένεται να επιστρέψει άμεσα σε ρυθμούς ομάδας και, ουσιαστικά, να αποτελείσει την πρώτη... μεταγραφή του Ολυμπιακού για τον Γενάρη!

Πρώτης γραμμής παίκτης, το έχει αποδείξει με τη Βέροια, αλλά όπως γράψαμε και νωρίτερα, όταν μπει στον Ολυμπιακό θα είναι για να καθίσει στον πάγκο.

Τουλάχιστον τον πρώτο καιρό... 

** KΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Πιπίνι η πιτσιρίκα που ερωτεύτηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος (ΦΩΤΟ)