Facebook Pixel «Θέλω το πρωτάθλημα»
| 2015-09-12 17:14:00

«Θέλω το πρωτάθλημα»

«Θέλω το πρωτάθλημα»

Ο Σεμπά μίλησε στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε στις διαφορές των δύο αγώνων που ακολουθούν, αλλά και στις πρώτες του εντυπώσεις από το πρωτάθλημά μας και τη χώρα μας, αποκαλύπτοντας την... επιθυμία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σεμπά:

Για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν: «Ολοι οι παίκτες είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Πλατανιά και όταν τελειώσει θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τετάρτης. Γνωρίζουμε τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Γνωρίζουμε πως είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις και είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτήν την εβδομάδα ο προπονητής μας έχει δουλέψει πολύ πάνω στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Εχει αναλύσει πολύ καλά τον αντίπαλό μας. Γνωρίζει πως πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε για να πάρουμε μία ακόμη νίκη. Θέλω πολύ να γίνω πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό», είπε χαρακτηριστικά.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Μου αρέσει πάρα πολύ η χώρα. Από όσα έχω δει μέχρι στιγμής, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι μία χώρα πολύ όμορφη. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά διαφορετικό από εκείνο της Πορτογαλίας και η μεγαλύτερη διαφορά που έχω δει μέχρι τώρα, είναι ότι οι ομάδες παίζουν πολύ πιο κλειστό ποδόσφαιρο και κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα για την ομάδα μας».

Για το ποια είναι η λύση για να ξεκλειδώσει ο Ολυμπιακός τέτοιες άμυνες: «Ο μόνος τρόπος είναι να είμαστε εμείς ακόμα πιο δυνατοί, να έχουμε ακόμα πιο υψηλό ρυθμό, να προσπαθούμε από πολλές πλευρές να μπούμε στους αντίπαλους χώρους. Είναι αυτό που προσπαθούμε ήδη στα δύο πρώτα παιχνίδια και πιστεύω πως αυτός θα είναι ο τρόπος στο μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags