Facebook Pixel Σώθηκε στο 90+5`!
| 2015-09-12 17:57:00

Σώθηκε στο 90+5`!

Σώθηκε στο 90+5`!

Τα είδαμε όλα στη Λέσβο! Στο τελευταίο 20λεπτο είχαμε δυο αποβολές για Καλλονή, ο Γιάννου στο 85` σκόραρε με πέναλτι, αλλά στις καθυστερήσεις ο Αναστασιάδης διαμόρφωσε το 1-1!

Οι Αρκάδες είχαν την υπεροχή στο ματς όμως χρειάστηκε να φτάσουν στο 83’, με δύο παίκτες περισσότερους και κερδισμένο πέναλτι, για να την μετουσιώσουν σε γκολ, με εύστοχη εκτέλεση του Γιάννου. Η Καλλονή όμως είχε την ψυχή. Έπαιξε με δέκα απ’ το 78’ μετά την αποβολή του Κεϊτά, με εννιά στο 83’ με αποβολή του Ούκα, δέχτηκε το γκολ στο 83’ και αναστήθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Αναστασιάδη.  

Δεν... χορτάσαμε και μπάλα

Δυνατά ξεκίνησε το ματς στη Λέσβο, με τους φιλοξενούμενους στο 5` να χάνουν ευκαιρία για γκολ! Ο Χογκ απέκρουσε το δυνατό σουτ του Μπερτόλιο ασταθώς και στη συνέχεια ο Μάσα, που υποδείχτηκε πάντως οφσάιντ, σούταρε άουτ. Η ομάδα του Θεοδωρίδη μετά το 10λεπτο ανασυντάχτηκε και στο 13`, από γύρισμα του Μανούσου από δεξιά, ο Γεωργίου πλάσαρε και ο Γκόιαν έδιωξε πάνω στη γραμμή! Πάντως ο Αστέρας ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά και πάλι στο γκολ, αλλά στο 27` ο Μάσα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το κακό διώξιμο του Αναστασιάδη. Έτσι τέλειωσε το πρώτο μέρος, στο 0-0, με την Καλλονή να έχει ελαφρώς την κατοχή, αλλά ο Αστέρας να είναι πιο απειλητικός.

Χαμός!

Στο 64` ο Αστέρας προσπάθησε για το 0-1, όμως η κεφαλιά του Παπαδόπουλου έπειτα από εκτέλεση φάουλ πέρασε άουτ. Στη συνέχεια ο Βεργέτης έκανε τη δεύτερή του αλλαγή, περνώντας τον Χαμντανί αντί του Φούντα για να δώσει επιθετική πνοή στην ομάδα του. 

Παρά την πίεση του Αστέρα, το 0-0 έδειχνε αρκετά πιθανό, όμως στα τελευταία 12 λεπτά το ματς πήρε φωτιά! Αρχικά στο 78', η Καλλονή έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Κεϊτά δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Δημούτσο.

Στο 83', ο Γιάννου μπήκε στην περιοχή της Καλλονής και ανατράπηκε από τον Ούκα, με αποτέλεσμα να καταλογιστεί πέναλτι και οι γηπεδούχοι να μένουν με εννέα. Ο Γιάννου πήρε ο ίδιος την πρωτοβουλία για την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ!

Η Καλλονή, προσπαθούσε πλέον απεγνωσμένα για την ισοφάριση και στις καθυστερήσεις πολιόρκησε την εστία του Αστέρα με διαδοχικά κόρνερ και τον τερματοφύλακα Χογκ να προωθείται κι αυτός! Τελικά, οι νησιώτες λυτρώθηκαν την ώρα που το ρολόι έδειχνε το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μπαργκάν εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο αρχηγός Αναστασιάδης πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας των Αρκάδων και με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 1-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 24' Κεϊτά, 73' Ούκα, 88' Κρολ - 33' Γκοϊάν, 53' Γιαννούλης, 88' Γιάννου

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 79' Κεϊτά (2η κίτρινη), 83' Ούκα (2η κίτρινη)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θεοδωρίδης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Κρολ, Γεωργίου (63' Μπαργκάν), Σαμπά (57' Γίρι), Τσαμπούρης (82' Βάλιος), Μανούσος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Αλόκο, Γιαννούλης, Γκοϊάν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (81' Τσοκάνης), Μάσα (59' Παπαδόπουλος), Γιάννου, Φούντας (68' Χαμντανί), Μπερτόγλιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags