Facebook Pixel Κόλκας: Πολλαπλά κέρδη
| 2015-09-13 19:31:00

Κόλκας: Πολλαπλά κέρδη

Κόλκας: Πολλαπλά κέρδη

Η χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ δεν είχε μεγάλη διαφορά από τις προηγούμενες κυρίως σε επίπεδο φιλοσοφίας. Υπήρξαν ωστόσο κάποια πράγματα που διέφεραν σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας

Καταρχήν ο Τούντορ δεν πειραματίστηκε σε θέσεις και πρόσωπα, βάζοντας αυτούς που ξέρουν καλά να παίζουν μεταξύ τους. Δεύτερον όταν η ομάδα πιέστηκε στις αρχές του δευτέρου μέρους, ο Όλσεν βοήθησε σημαντικά με τις εκπληκτικές του αποκρούσεις. Συμπερασματικά θα μπορούσε να πει κανείς ότι η χθεσινή εμφάνιση είχε μόνο κέρδη για την ομάδα.

Ο Κλάους επανήλθε μετά τον τραυματισμό και την αποχή του με ένα καλό παιχνίδι που συνδυάστηκε βέβαια και με γκολ. Ο Όλσεν που χρειάζονταν ένα μεγάλο παιχνίδι για να πάρει ψυχολογία το έκανε, έτσι ώστε να αισθανθεί πιο χρήσιμος για την ομάδα στη συνέχεια.

Ο Σάμπο ερχόμενος από τον πάγκο έδειξε άλλος παίκτης, είχε καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο και πήρε και αυτός ψυχολογία για τη συνέχεια. Και φυσικά πήρε χρόνο ο Μπερμπάτοφ, που παρότι δεν είναι ακόμη έτοιμος έδειξε κάποια από τα καλά του στοιχεία, τα καλά του τεχνικά χαρακτηριστικά, την κίνηση στον χώρο, την πίσω πάσα κ.τ.λ.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχαν περιθώρια για απώλειες, η νίκη ήταν επιβεβλημένη, ιδιαίτερα γιατί ακολουθεί ένα γεμάτο και δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα, αντέδρασε πολύ καλά και πλέον επικεντρώνεται στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Καμπάλα. Λογικά θα πρέπει να δείξει τον ίδιο χαρακτήρα, να μπει αποφασιστικά και να πάρει το παιχνίδι, που έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με το χθεσινό. Ένα παιχνίδι κομβικό για τις προοπτικές πρόκρισης της ομάδας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags