Δύσκολη θα είναι και η αποψινή νύχτα για τον Παναθηναϊκό, καθώς η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, βαραίνει κι άλλο το κλίμα στην ομάδα, μετά την τεράστια αποτυχία στην Ευρώπη και τον αποκλεισμό από την Καμπάλα.

Οι Πράσινοι παρουσίασαν κάκιστη εικόνα στη Νέα Σμύρνη και έχασαν πολύ εύκολα με 1-0 από τον Πανιώνιο που θα παλέψει λογικά για την παραμονή και πλέον τα... σύννεφα πάνω από το Κορωπί είναι μαύρα.

Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν πως άμεσα θα υπάρξει σύσκεψη στον Παναθηναϊκό (παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου) για την εικόνα της ομάδας και σε αυτή θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για το υπόλοιπο της σεζόν.

Θυμίζουμε, πως υπάρχει ήδη μεγάλη γκρίνια για τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ η νέα ήττα και κυρίως η κάκιστη εμφάνιση στην Πλατεία, κάνει αμφίβολο το μέλλον του στον "πράσινο" πάγκο.

Εξελίξεις θα υπάρχουν ίσως αργά το βράδυ ή το πρωί, καθώς στη διοίκηση θέλουν να ηρεμήσουν και να μην πάρουν βιαστικές αποφάσεις...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Τριφυλλιού σε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί, δεν απάντησε ξεκάθαρα. 

"Aν είναι να πω ή να σκεφτώ κάτι, πρώτα θα το μάθουν αυτοί που πρέπει. Όση προπόνηση και να κάνεις, στο ματς οι φάσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Το μυαλό πρέπει να λειτουργεί γρήγορα σε συγκεκριμένα πράγματα μπλοκάραμε, θα το συζητήσω με τους παίκτες, αν δεν ακούσω τη γνώμη των παικτών δεν μπορώ να πω κάτι δημόσια, όταν υπάρχει πίεση να μάθουμε λειτουργούμε κάτω από πίεση. το σημαντικό είναι αυτό που είπα στα αποδυτήρια, ο καθένας αν έχει καθρέφτη να κοιταχτεί και να κάνει την αυτοκριτική, βάζω και τον εαυτό μου μέσα είναι τρίτη αγωνιστική υπάρχει δρόμος, παίξαμε σε μία δύσκολη παραδοσιακά έδρα, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στο γήπεδο".