Ο Μακ αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι του αρέσει περισσότερο να αγωνίζεται στην επίθεση και το διασκεδάζει στον αγωνιστικό χώρο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλοβάκου κατά την παραλαβή του βραβείο του από το 11888 για τον MVP του Αυγούστου:

Για το βραβείο του: "Ο Αύγουστος ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνας για εμάς. Έπρεπε να παίξουμε παιχνίδια για να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Χρειάστηκαν πολλά παιχνίδια για να το καταφέρουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Προσπάθησα να παίξω όσο καλύτερα μπορούσα σε κάθε παιχνίδι, να δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο, όπως θα συνεχίσω να κάνω κάθε μήνα".

Για το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη χρονιά: "Πιστεύω ότι ίσως φταίει η θέση που παίζω, ως επιθετικός. Παίζουμε με δύο επιθετικούς και νομίζω ότι είναι καλύτερο για μένα. Τώρα το απολαμβάνω πραγματικά, διασκεδάζω στο γήπεδο και έχω περισσότερες ευκαιρίες να πετυχαίνω τέρματα. Πιστεύω ότι μου ταιριάζει η θέση, αλλά ο ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει παντού, όπου του ζητάει ο προπονητής. Τώρα παίζω στην κορυφή και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου και να πετυχαίνω γκολ".

Για τον Σάμπο και αν μιλάει για τον ΠΑΟΚ σε άλλους παίκτες για να έρθουν: "Ήταν δική του απόφαση να έρθει και ο ΠΑΟΚ τον ήθελε και ήρθε. Αλλάξαμε πολλούς παίκτες, ο ΠΑΟΚ είναι τελείως διαφορετικός από την περσινή σεζόν. Έχουμε νέους παίκτες, παίζουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί μας, μας πιστεύουν φέτος. Έρχονται και γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να φέρουμε αποτέλεσματα για να τους ευχαριστήσουμε και φυσικά παίκτες όπως ο Μπερμπάτοφ, κάνουν τους πάντες να θέλουν να έρθουν στο γήπεδο. Είναι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ να παίρνουν τέτοιους παίκτες, αλλά πρέπει να πάρουμε και αποτελέσματα τώρα για τον ΠΑΟΚ. Να πάμε όσο καλύτερα γίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη και πιστεύω να χτίσουμε κάτι καλό για το σύλλογο".

Για την πρόοδο της ομάδας: "Αν μου έλεγε κανείς ότι θα φέρναμε 12 νέους παίκτες, δε θα το πίστευα, όπως επίσης και ότι θα έρθει ένα μεγάλο όνομα σαν τον Μπερμπάτοφ. Είναι όμως πραγματικότητα και τώρα πρέπει να πάιξουμε όλοι μαζί σαν ομάδα. Ελπίζω να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε μέσα στη σεζόν στο Europa League, στο πρωτάθλημα, να πάρουμε τα αποτέλεσματα και να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Εύχομαι ότι καλύτερο για εμάς, για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και να πάνε όλα καλά".