Αρχικά σχολιάζοντας την εικόνα του αγώνα είπε: "Όταν δέχεσαι κόκκινη στο 7ο λεπτό το παιχνίδι χαλάει. Φαίνεται ότι το είχα πάρει πατριωτικά ο διαιτητής. Εμείς δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Το παλέψαμε μέχρι το 30 από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός και πιο έτοιμος είναι και ποιότητα έχει. Συνολικά πιστεύω η ομάδα θα συνέλθει και θα βρει τα πατήματα της".
Για τον Εσιέν και την εικόνα του στο φιλικό σχολίασε: "Γεμίζει τον χώρο ευθύνης του. Αλλάζει γρήγορα και σίγουρα την μπάλα. Παίζει κάθετα και βέβαια ο άνθρωπος ξέρει μπάλα. Όταν στα αμυντικά χαφ έχεις έναν παίκτη που ξέρει μπάλα το μόνο που περιμένεις είναι το πότε θα είναι έτοιμος. Σήμερα παίζοντας 90 λεπτά δεν αργεί αυτή η ημέρα".
Στη συνέχεια του ζητήθηκε να τοποθετηθεί για τον Αναστασίου δήλωσε: "Δεν ξέρω και εσείς και ο κόσμος γιατί το έχετε πάρει τόσο ανάποδα. Ο Αναστασίου έχει προσφέρει αυτά τα χρόνια και νομίζω ότι για αυτή τη χρονιά πρέπει να κριθεί όταν παίξουν ή τεθούν στη διάθεση του οι παίκτες που αποκτήθηκαν για να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Ο Αλαφούζος προφανώς δεν είναι ανόητος να του κάνει τριετές συμβόλαιο. Γνωρίζει ότι ο προπονητής θέλει στήριξη γιατί έχει παρουσιάσει έργο στον Παναθηναϊκό".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο