Facebook Pixel Πουλίδο: "Θέλω να παίζω"...
| 2015-09-21 19:22:00

Πουλίδο: "Θέλω να παίζω"...

Πουλίδο: "Θέλω να παίζω"...

O Άλαν Πουλίδο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova, στάθηκε στο γεγονός ότι αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή, είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μάρκο Σίλβα, ενώ εξέφρασε τη δίψα του για διακρίσεις και κατακτήσεις τροπαίων με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Άλαν Πουλίδο:

Επόμενος αντίπαλος είναι η Ξάνθη που έχει κάνει μία πολύ καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, είναι αήττητη έχοντας αντιμετωπίσει ΠΑΟΚ και Ατρόμητο εκτός έδρας και έχει υποδεχθεί την ΑΕΚ. Τι εικόνα έχεις για τον αντίπαλο;

«Είναι αλήθεια πως η Ξάνθη είναι μία δυνατή ομάδα. Απέδειξε και πέρυσι την δύναμή της φτάνοντας στον τελικό του κυπέλλου. Σίγουρα θα υπάρχει λόγος που έφτασε μέχρι εκεί. Σίγουρα πιστεύω πως είναι μία πολύ καλή ομάδα. Γι’ αυτό τον λόγο εμείς πρέπει να σκεφτούμε την δική μας απόδοσή. Αν εμείς αποδώσουμε όπως εμείς επιθυμούμε πιστεύω πως δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Θα πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με απόλυτη συγκέντρωση, να συγκεντρωθούμε από το πρώτο λεπτό και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σ’ αυτή την ομάδα».

Σε όλες τις θέσεις υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Όπως και στη δική σου όπου είναι ο Ιντέγε και ο Φινμπόγκασον. Αυτός ο ανταγωνισμός μπορεί να βοηθήσει και εσένα και την ομάδα κατά τη διάρκεια της περιόδου;

«Πιστεύω πραγματικά ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στους παίκτες και αυτό κάνει το επίπεδο της ομάδας να μεγαλώνει. Πάντα ο παίκτης προσπαθεί να είναι συγκεντρωμένος και να δουλεύει και να μην χαλαρώνει γιατί γνωρίζει ότι υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν στη θέση του. Αυτό λοιπόν κάνει την ομάδα να είναι μεγάλη. Η δουλειά μας είναι να προσπαθούμε, να δουλεύουμε, να υποστηρίζουμε πάντα τους συμπαίκτες μου τους οποίους παίζω και όταν έρθει η σειρά να προσπαθήσω ακόμα πιο πολύ να βοηθήσω την ομάδα. Σίγουρα όμως υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός κι αυτό κάνει την ομάδα να έχει αυτό το επίπεδο.

Κλείνοντας, οι φιλοδοξίες σου ποιες είναι;

«Θέλω καταρχήν να ξεκινήσω να παίζω, να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου, να παίξω στον Ολυμπιακό. Θέλω να κερδίσω σπουδαία πράγματα με την ομάδα μου και να επιστρέψω στην Εθνική μου που είναι η μεγάλη μου φιλοδοξία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags