«Ήταν η πιο σημαντική μας νίκη γιατί ήταν κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Θέλαμε να κάνουμε μία νίκη και για ψυχολογικούς λόγους και για βαθμολογικούς. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ήταν κόντρα στη ροή του ματς. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Είχαμε όμως ψυχολογικά αποθέματα και καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς», δήλωσε αρχικά ο Τζιόλης.

Για τα τελευταία λεπτά: «Ο αντίπαλος βγήκε μπροστά και ρίσκαρε. Μας απείλησαν σε μία φάση, όμως αντέξαμε την πίεση. Η ισοπαλία θα ήταν πολύ άδικο αποτέλεσμα αν ερχόταν».

Για τον Κάτσε: «Ο Κάτσε είναι ένας πολύ καλός και ταλαντούχος παίκτης. Έχουμε κι άλλους παίκτες στην ομάδα και θα κρίνουν οι άλλοι ποιος είναι καλός παίκτης».

Για το αν έλειψε ο αλτρουισμός: «Ίσως ισχύει αυτό. Γιατί ήταν ντέρμπι και ο καθένας θα ήθελε να σκοράρει. Σήμερα νομίζω ότι κάναμε πιο δύσκολο το παιχνίδι από ότι θα μπορούσαμε. Θεωρώ ότι έπρεπε να έχουμε πιο άνετη νίκη με βάση την εικόνα μας».

Για το πρόγραμμα: «Οι επόμενες βδομάδες είναι πολύ δύσκολες για την ομάδα. Η ομάδα έχει το αρνητικό ότι ξεκίνησε πολύ νωρίς. Το θετικό είναι ότι έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας και έχουμε βρει ρυθμό. Είμαστε μία καινούργια ομάδα. Είμαστε σε διαδικασία χτισίματος και το καλό είναι να κερδίζουμε για να αποκτάμε εμπιστοσύνη».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο πέφτεις ψυχολογικά, αλλά πίστευα στην ομάδα. Ήμασταν σε καλή βραδιά και όταν δεχτήκαμε το γκολ ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσουμε. Αισθάνομαι καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».