H λέξη εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει για τον φετινό Παναθηναϊκός. Το λέω αυτό, για αυτούς που πιστεύουν ότι το ματς με τον Πλατανιά είναι εύκολη υπόθεση για την ομάδα. Λάθος. Το γεγονός, ότι ο Παναθηναϊκός έβαλε τρία γκολ στον Λεβαδειακό σε 19 λεπτά και πήρε το τρίποντο εύκολα την Τετάρτη δεν σημαίνει, ότι θα γίνει σίγουρα κάτι ανάλογο και με τον Πλατανιά. Μπορεί να γίνει, αλλά ο Παναθηναϊκός φέτος είναι απρόβλεπτος .

Ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Εβαλε τέσσερα στην Καλλονή και τρία στον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο αλλά έφερε 2-2 με την Καμπάλα πάλι στην Λεωφόρο και αποκλείστηκε από την Ευρώπη. Κέρδισε με ανατροπή τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο 2-1, αλλά πήγε στη Νέα Σμύρνη και έχασε με 1-0 από τον Πανιώνιο με κάτω τα χέρια. Και έπρεπε να φθάσει το δεύτερο ημίχρονο , για να κάνει ένα δοκάρι και δύο ευκαιρίες της προκοπής. Ποιος εγγυάται, λοιπόν, ότι στο ματς με τον Πλατανιά θα δούμε τον Παναθηναϊκό του αγώνα της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό; Κανείς. Αν μπει το πρώτο σουτ μέσα και γίνει γρήγορα το 1-0 μπορεί να δούμε επανάληψη. Αν, όμως, δεν μπει γρήγορα το γκολ ο Παναθηναϊκός δεν θα περάσει εύκολο απόγευμα. Και αυτό διότι επαναλαμβάνω δεν πείθει. Κάθεσαι να δεις παιχνίδι του Παναθηναϊκού και δεν ξέρεις τι θα δεις. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για το χειρότερο. Για αυτό εγώ λέω , ότι πιο πολύ και από τον κάθε αντίπαλο, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σε κάθε παιχνίδι και τον ίδιο τον κακό του εαυτό. Και σε μία Λεωφόρο, που έχει ευμετάβλητη ψυχολογία, διότι πολύ απλά ο κόσμος έχει χάσει την πίστη του σε αυτή την ομάδα και θέλει πολλά νικηφόρα αποτελέσματα συνεχόμενα , για να αρχίσει να πιστεύει και πάλι.

Οσον αφορά τον Πλατανιά ναι μεν είναι ομάδα, που δέχεται το γκολ ειδικά εκτός έδρας, όπως είναι και ομάδα, που δεν σκοράρει εύκολα. Αλλά στο τελευταίο ματς με τον Ηρακλή, που έδωσε στα Χανιά ο Πλατανιάς έχασε πολλές ευκαιρίες και το τελικό 0-0 τον αδικεί. Για αυτό, όποιος λέει, ότι στο ματς με την Ξάνθη κρίνονται πολλά το ερχόμενο Σάββατο κάνει λάθος. Πρώτα κρίνονται πολλά στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και αν η ομάδα κερδίσει, τότε ναι θα κριθούν πολλά στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Είπαμε παιχνίδι με παιχνίδι φέτος έτσι όπως τα κατάφεραν όλοι στην ομάδα.

ΥΓ: Είπα να μην γράψω τίποτα για τα δίδυμα –πακέτο που όρισε η ΚΕΔ σε κάποια παιχνίδια. Διαιτητή και παρατηρητή. Ας δείξω καλή πίστη και εδώ είμαστε μετά τα ματς να κρίνουμε και να σχολιάσουμε .

YΓ2: Ο Μπέρτος την Τρίτη είχε ……διάστρεμμα και δεν έπαιξε κόντρα στη νέα του ομάδα τον Ολυμπιακό και σήμερα κόντρα στον Ηρακλή πετάει και κάνει τάκλιν . Μέσα σε τρεις ημέρες έγιναν…..μαγικά και πέρασε ο τραυματισμός. Είπαμε στην Ξάνθη ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε……

Πηγή: gazzetta.gr