Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση νίκησε με 1-0 τον Πλατανιά, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανώτερος, πίεσε στην Λεωφόρο και έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο από τους Πράσινους, οι οποίοι στο φινάλε του αγώνα τα... άκουσαν από τους οπαδούς τους.

Με το σφύριγμα της λήξης υπήρξε έντονη γιούχα από την εξέδρα, ενώ ο μόνος που χειροκροτήθηκε ήταν ο Ζέκα. Μάλιστα, βλέποντας τους φιλοξενούμενους στα τελευταία λεπτά να κυκλοφορούν την μπάλα και να πλησιάζουν στην περιοχή του Στιλ με... άγριες διαθέσεις, ακούστηκε το «προειδοποιητικό σύνθημα» από την Θύρα 13. Αυτό αναφέρει: "Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα και πρέπει να γ...άει όλα τα μπου...λα, παίξτε με τρέλα παίξτε με ψυχή και όποιος δε γουστάρει να πάει γαμ...εί"!

Αυτός όμως τα... άκουσε περισσότερο από όλους ήταν ο Γιάννης Αναστασίου, για τον οποίο πλέον είναι ξεκάθαρο πως η Λεωφόρος θα αποτελεί σε κάθε ματς μία «δύσκολη δοκιμασία». Τα ...όργανα για τον προπονητή του Τριφυλλιού πάντως ξεκίνησαν από το ημίχρονο, όπου παρότι ο Ατζαγκούν είχε σκοράρει στο 45', οι οπαδοί τον αποδοκίμασαν κατά την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια.

Τα πράγματα ωστόσο έγιναν ακόμα χειρότερα για τον «Ολλανδό» στο φινάλε του ματς, όπου περιμένοντας να μιλήσει στη
Nova, αποχώρησε τελευταίος από τον αγωνιστικό χώρο. Πηγαίνοντας λοιπόν προς την φυσούνα, υπήρξε τρελό «κράξιμο» προς τον Αναστασίου, με πολλούς οπαδούς να του ζητάνε να... φύγει άμεσα και άλλους να λένε «Πρωτάθλημα ή ξεβράκωμα»!

Ο ίδιος πάντως, μιλώντας στο συνδρομητικό είχε δικαιολογήσει τόσο τους φιλάθλους για τις αποδοκιμασίες όσο και την ομάδα του για την κάκιστη εμφάνιση.
«Κατανοώ τον κόσμο. Σήμερα ήταν δύσκολο, τα παιδιά έχουν άγχος. Κρατήσαμε το μηδέν. Ο αντίπαλος δεν είχε ούτε μία ευκαιρία...», είπε συγκεκριμένα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Βόμβα στον Παναθηναϊκό με τον Εσιέν!