Είναι γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πηγαίνουν όλα καλά στην ομάδα.

Αντίθετα υπάρχει μεγάλη πίεση και ειδικά στην περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου η κατάσταση είναι οριακή...

Ο Σκύλος σάς έχει ενημερώσει από χθες το βράδυ με σχετικό ρεπορτάζ, για το μέλλον του Έλληνα τεχνικού.

Σαν να μην έφτανε το κλίμα που ήδη υπάρχει, όμως, μία δήλωση του Αναστασίου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, μετά την αγχωτική νίκη επί του Πλατανιά, είχε αρνητικό αντίκτυπο στα αποδυτήρια της ομάδας.

Σους ποδοσφαιριστές, δηλαδή, που ενώ δεδομένα έχουν κι εκείνοι μεγάλο μερίδιο για την εικόνα της ομάδας, δεν περιμένουν να ακούσουν τέτοια λόγια από το στόμα του προπονητής τους!

"Δεν έχουμε μέσα τους ηγέτες, τους παίκτες με προσωπικότητα που θα φέρουν την ηρεμία", σχολίασε σε μία αποστροφή του λόγου του ο Γιάννης Αναστασίου και, μοιραία, αυτή η ατάκα δεν ήχησε καλά στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού...

Ειδικά σε παίκτες όπως ο Μπεργκ και ο Πράνιτς, αλλά ακόμα και ο Ζέκα ή ο Ταυλαρίδης, ασχέτως της απόδοσης που έχουν αυτό το διάστημα, είναι ποδοσφαιριστές που βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα.

Και έχουν πάρει τον Παναθηναϊκό στις πλάτες τους πολλές φορές, για να ακούνε από τον προπονητής τους ότι απουσιάζει η προσωπικότητα από την ομάδα...