Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, ωστόσο ήδη στον ΠΑΟΚ σχεδιάζουν την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει Γενάρη. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εντοπίσει τις αδυναμίες που υπάρχουν στο υπάρχον υλικό και σκοπεύουν να προχωρήσουν σε μερικές διορθωτικές κινήσεις, εξετάζοντας διάφορους στόχους από την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Όπως πρώτος έχει αποκαλύψει ο SportDog, πολύ ψηλά στη λίστα με τους παίκτες της εγχώριας αγοράς βρίσκεται ο Μάρκος Βελλίδης του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ρόμπιν Όλσεν δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις του, ενώ ο Παναγιώτης Γλύκος δείχνει να μην υπολογίζεται από τον Ιγκόρ Τούντορ. Έτσι, υπάρχουν σοβαρές σκέψεις τον Γενάρη να γίνει κίνηση απόκτησης του 28χρονου πορτιέρο από τα Γιάννενα που έχει εξαιρετική παρουσία στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι αυτή η μεταγραφή μπορεί να μην αρέσει σε αρκετό κόσμο του Δικεφάλου, μιας και ο συγκεκριμένος παίκτης "έφτιαξε" το όνομά του στον αιώνιο αντίπαλο, τον Άρη, έγινε αρχηγός του, ενώ ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τους Κίτρινους. Μάλιστα, τον Απρίλιο του 2014 και πριν από ένα παιχνίδι Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα, ο διεθνής γκολκίπερ είχε δηλώσει στη Nova: "Στο παιχνίδι με τον Άρη, παίζουμε με μία ομάδα που έχει τεράστια ιστορία. Έχω περάσει από αυτή την ομάδα και τη σέβομαι απόλυτα. Την αγαπώ πάρα πολύ και δεν ήθελα να την βρω σε αυτή την κατάσταση". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αλέφαντος: Ανύπαρκτος ο Μπερμπάτοφ!