Facebook Pixel Ποια Άρσεναλ; Μήνυμα στον ...ΠΑΟΚ από Σάββα!
| 2015-09-30 00:10:00

Ποια Άρσεναλ; Μήνυμα στον ...ΠΑΟΚ από Σάββα!

Ποια Άρσεναλ; Μήνυμα στον ...ΠΑΟΚ από Σάββα!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αφιέρωσε την τεράστια νίκη του Ολυμπιακού στα «5 εκατομμύρια φιλάθλους του» και... προειδοποίησε τους ΠΑΟΚτσήδες να μην κάνουν «τις γνωστές αλητείες» την Κυριακή.

Αρχικά είπε: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρό μας και όλο τον ελληνικό λαό, και περισσότερο στους πέντε εκατομμύρια φίλους της ομάδας μας. Κάναμε περήφανη όλη την Ελλάδα. Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι που προσπαθούν με ψεύτικα δημοσιεύματα να σπιλώσουν την προσπάθειά μας.
 
Η διακύμανση του σκορ ήταν καταπληκτική.  Ισοφαριστήκαμε δύο φορές, αλλά περάσαμε μπροστά αμέσως. Από ότι μου έλεγαν οι Εγγλέζοι δημοσιογράφοι, δεν περίμεναν να δουν τέτοια ομάδα εδώ με τόσο καλή άμυνα όπως ο Ολυμπιακός.

Εύχομαι να κάνουμε πολλές νίκες για να υψώσουμε τη ψυχολογία της πατρίδας μας. Αυτά πρέπει να κοιτάνε ορισμένοι. Τι να κάνουμε για να ανεβαίνει το ελληνικό μεγαλείο στην Ευρώπη και να αισθάνονται πως η Ελλάδα είναι παντοδύναμη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Τελείωσε το παιχνίδι αυτό και κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αν δεν πάρεις το πρωτάθλημα δεν παίζεις στο Champions League. Πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι έχουν στο μυαλό τους τις αλητείες να τις βγάλουν από το μυαλό τους. Ο ΠΑΟΚ έχει στρώσει και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Να αφήσουν τις αλητείες εκεί πάνω που μας κάνουν τόσα χρόνια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags