Αναλυτικά όσα είπε:

Αν το 1-1 αφήνει πικρή ή γλυκιά γεύση: «Το γεγονός ότι αντιμετωπίζαμε την πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου κάνει το αποτέλεσμα να είναι καλό. Είμαι ικανοποιημένος. Η Ντόρτμουντ είναι φαβορί για τη διοργάνωση και κυριάρχησε σήμερα. Από την άλλη πλευρά και εμείς ήμασταν καλοί και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και ένα δεύτερο γκολ».

Αν η δυσκολία που είχε ο ΠΑΟΚ να κρατήσει τη μπάλα ήταν θέμα κακής βραδιάς ή διαφοράς ποιότητας των δύο ομάδων: «Θεωρώ ότι είναι η διαφορά ποιότητας. Προσπαθούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και είχαμε καλές περιόδους, αλλά η Ντόρτμουντ είχε διαφορά ποιότητας, ήταν πιο δυνατή και πιο γρήγορη. Αν δώσεις χώρο σε μία τέτοια ομάδα είναι σαν αυτοκτονία. Εμείς ουσιαστικά προσπαθήσαμε να κλέψουμε τη νίκη».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αν η κούραση αποτελεί ένα μειονέκτημα για τον ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό ότι έχουμε μόνο τρεις μέρες να προετοιμαστούμε. Είναι πιο εύκολο να παίζεις όταν έχεις πέντε μέρες περιθώριο. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω στη φυσική κατάσταση για να είμαστε έτοιμοι».

Για το γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ και αν σκέφτεται να κάνει διαφορετική διαχείριση στη θέση του τερματοφύλακα: «Δεν μου αρέσει όταν οι παίκτες μου κάνουν λάθη, ανεξαρτήτως θέσης. Ειδικά όταν γίνονται από τον τερματοφύλακα που η θέση του είναι πιο σημαντική».

Για την είσοδο οπαδών του ΠΑΟΚ μετά το ματς: «Δεν είδα τι συνέβη, αλλά σε κάθε περίπτωση οι οπαδοί πρέπει να προστατεύουν την ομάδα. Δεν είναι καλό να συμβαίνουν αυτά».