Αναλυτικά:

Φίλοι μου γεια σας,

Είμαι πολύ χαρούμενος που γράφω αυτό το blog μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες που έχουμε πετύχει στο πρωτάθλημα. Γι” αυτό άλλωστε παίζουμε πάντα. Για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Ειδικά στο τελευταίο ματς που νικήσαμε μπροστά στον κόσμο μας, η χαρά ήταν ακόμα μεγαλύτερη, γιατί είδαμε ότι όλοι ήταν χαρούμενοι στις εξέδρες.

Τώρα ετοιμαζόμαστε για το επόμενο σπουδαίο ματς με τον Ολυμπιακό. Ξέρω πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για όλους εσάς. Ξέρω ότι σημαίνει κάτι περισσότερο από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Εμείς πάντα πάμε για τη νίκη. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα και ότι είναι πρώτος στη βαθμολογία, αλλά εμείς θα «πολεμήσουμε» για τους τρεις βαθμούς μέσα στην έδρα τους. Θέλουμε να τους νικήσουμε και να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Γι” αυτό θα πάμε στο γήπεδο τους, με σκοπό να παίξουμε καλύτερα απ” αυτούς και να τους κερδίσουμε.

Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν χάσει βαθμούς δεν μας φοβίζει. Γενικά δε φοβόμαστε τον Ολυμπιακό. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, στην ομάδα μας, στις ικανότητές μας και μπορούμε να φύγουμε με τη νίκη από εκεί μέσα. Το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι να νικήσουμε και αν συνδυαστεί με καλή εμφάνιση σίγουρα θα είναι ακόμα καλύτερα. Στα ματς αυτά όμως μετράει πρώτα το αποτέλεσμα.

Δυστυχώς δεν θα σας έχουμε στο πλευρό μας σ” αυτό το ντέρμπι, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλοι εσείς, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα δείτε το ματς από την τηλεόραση και θα έχουμε την θετική σας ενέργεια και την υποστήριξή σας. Θα έχουμε την υποστήριξη όλης της οικογένειας της ΑΕΚ. Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ γκολ. Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ασίστ, αλλά το σίγουρο είναι ότι σας υπόσχομαι πως θα δείτε να βγάζουμε μέσα στο γήπεδο πολλή δουλειά. Θα τα δώσουμε όλα για να σας κάνουμε χαρούμενους.

Έλντερ Μπαρμπόσα

Πηγή: enwsi.gr