Facebook Pixel Αλήθειες που πονάνε από τον Παπασταθόπουλο!
| 2015-10-11 23:15:00

Αλήθειες που πονάνε από τον Παπασταθόπουλο!

Αλήθειες που πονάνε από τον Παπασταθόπουλο!

Διαβάστε τι είπε ο Έλληνας άσος για το μέλλον της Εθνικής, για τους λόγους που δεν πήγαμε στο Euro και για τον επόμενο προπονητή. Ποιον κατηγόρησε για τον αποκλεισμό;

Την άποψη του για τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν στην Εθνική για να επιστρέψει στις επιτυχίες κατέθεσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με την Ουγγαρία.

«Είναι κομβικό το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Θα πρέπει να γίνουν πολλά και να αλλάξουν πολλά. Πιστεύω ότι σε αυτόν τον όμιλο τρομερά μεγάλη ευθύνη φέρουμε εμείς, όπως και τρομερά μεγάλη ευθύνη φέρουν όσοι διοικούν και ασχολήθηκαν με την ομάδα», τόνισε και συνέχισε:

«Θα πρέπει να έρθει ένας προπονητής. Να μπει μια τάξη και κανόνες στην ομάδα και ο κάθε παίκτης που έρχεται να δίνει το 100% των δυνάμεών του για την Εθνική. Και το εμείς να είναι πάνω από το εγώ τους. Θα πρέπει να αλλάξουν πολλά», κατέληξε.

Αργότερα, μιλώντας στον Ote Tv πρόσθεσε: «Θέλουμε έναν σκληρό προπονητή. Σαν τον Ρεχάγκελ και τον Σάντος. Φταίμε και εμείς που δεν δώσαμε στους νέους να καταλάβουν το τι σημαίνει η Εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags